Ryanair gjenåpner den populære ruten Torp - Barcelona Girona

(19.12.12) Ryanair, Europas ultra lavkost flyselskap, kunngjør i dag (19. desember) at de gjenåpner den populære ruten fra Torp til Barcelona Girona. Ruten starter 2. april 2013 og vil bli operert to ganger i uken, tirsdag og lørdag.

Billetter på den nye ruten kommer for salg i morgen 20. desember på www.ryanair.com.

Elina Hakkarainen, ansvarlig for salg og markedsføring for Ryanair i Norden sier: «Det gleder Ryanair å kunne gi en tidlig julegave til befolkningen i Torp-regionen ved å annonsere gjenåpning av den populære ruten mellom Torp og Barcelona Girona. I tillegg kommer Ryanair tilbake med alle sommerrutene fra forrige sommer, så totalt vil Ryanair tilby 12 lavprisruter til/fra Torp for sommeren 2013. Dette vil gi store valgmuligheter for sommerferien.»

«For å feire den nye ruten fra Torp, lanserer Ryanair salg på 100 000 seter med priser fra kr. 59,- gyldig for reise på mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag i januar. Disse billettene er tilgjengelige på over 1000 ruter på hele Ryanairs rutenett i Europa og er må bestilles innen midnatt torsdag 20. desember. Disse billettene forsvinner fort, så vi anbefaler passasjerer å booke dem med en gang på www.ryanair.com»

«Vi er glade for at Ryanair er på offensiven fra Torp og øker sin aktivitet til 12 direkteruter neste sommer. Spania er et yndet reisemål blant nordmenn og det har vært et sterkt ønske i markedet om å få en rute til Costa Brava regionen, så denne nyheten vil bli godt mottatt», sier markedssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen.