- Jeg er sjokkert over at vi er i streik, sier Richard Kongsteien, kommunikasjonsdirektør i Widerøe. - Europas best betalte kabinansatte streiker, og det er helt uforståelig for oss. Vi har tilbudt et oppgjør som sikrer at vilkår og pensjonsnivået for de kabinansatte forblir like godt som i dag, samt at vi tilbød dem en sikring mot endringer i vilkårene i pensjonen fram til 2017. Dette har de avvist, sier Kongsteien.

- Våre kabinansatte har høyest lønn, færrest arbeidsdager, lavest pensjonsalder og den beste pensjonsavtalen i Europa, og det er fullstendig meningsløst at de streiker, sier Richard Kongsteien.

Widerøe beklager overfor alle som skulle reise at dette ble utfallet.

- Jeg har vanskelig for å forstå at de kabinansatte virkelig vil streike på dette grunnlaget. De gjør livet svært vanskelig for mange av de 11000 passasjerer som skulle reise i dag, de setter arbeidsplasser i Widerøe i fare ved å påføre selskapet enorme tap, og det fra en posisjon med de aller beste betingelsene i bransjen, sier Kongsteien.
 

Informasjon til passasjerene:

Det tilbys ombooking for reiser til og med 31.mai.

For reiser som ikke er påbegynt tilbys full refusjon. Foreløpig gjelder dette reiser fram til og med søndag 12.mai. Om reisen er booket på www.wideroe.no, og du vil kansellere og få denne refundert fullt ut, gå inn på linken for dette i tilsendt epost med e-ticket kvittering.

For reiser der utreisen er foretatt, refunderes den delen av billetten som ikke er benyttet.
Ta kontakt der reisen er bestilt for å få hjelp til ønskede endringer, eller refusjon.

Widerøe vil ha svært begrenset kapasitet til å svare på telefon i denne situasjonen, og vi anmoder kundene om å bruke online Chat , eller sende mail til internetbooking@wias.no
, hvor vi vil svare så raskt vi klarer.

Vellykket reisekveld på Torp!

Tusen takk til alle som deltok på reisekvelden på Torp 4. november. Det ble en veldig hyggelig kveld med informasjon om spennende reisemål og flott underholdning av Røhsnes Jazzband.


Vinn tur for to til New York!
Registrer deg og en venn til å motta vårt nyhetsbrev, og bli med i trekningen av en reise
for to til New York. Jo flere venner du verver, desto større er sjansen for å vinne!
Velg nedenfor om du allerede mottar vårt nyhetsbrev, eller registrer deg selv først

       

Konkurransen slutter torsdag 5. juli. Den du verver vil motta en e-post med tilbud om å motta nyhetsbrev fra torp.no. Nyhetsbrev fra torp.no blir utsendt ca. en gang i måneden. Premien inkluderer to flybilletter til New York til en verdi av maks 10.000,-. Avreise fra Torp.