Wizz Air åpner sin niende rute fra Torp. Beograd åpner i mai 2013.

Wizz Air starter 31. mai 2013 sin niende rute fra Sandefjord Lufthavn Torp. Den nye ruten til Beograd, hovedstaden i Serbia, blir operert 2 dager i uken, mandag og fredag. Første flyvning blir fredag 31. mai 2013.

Markedssjef Tine Kleive-Mathisen på Sandefjord Lufthavn Torp sier; ”Vi har et meget godt samarbeid med Wizz Air og det er flott at de stadig øker sitt rutenett fra Torp. Serbias hovedstad er en av Europas eldste byer. Beograd ligger ganske sentralt og er derfor et av Europas travleste transportpunkt. Byen er kjent for å være den mest livlige i regionen og er forbundet med uttrykket «der alt skjer».

Wizz Air har bygget seg opp til å bli en betydelig aktør på Torp, som frakter flere hundretusen passasjerer årlig. Dette er selskapets tiende rute. Fra før av opererer de ruter til Krakow, Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw og Lublin i Polen, samt til Riga og Vilnius.

Gode introduksjonspriser er tilgjengelig på wizzair.com, eller ved bestilling hos Torp Booking på telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no.

Tidtabell
Fra Torp kl 20:35. ankomst Beograd kl 23:25.
Fra Beograd kl 17:15.. ankomst Torp kl 20:05.