BARCELONA

Gaudi, la Sagrada Familia, Las Ramblas – Barcelona er ett av stedene i verden du bare MÅ besøke!

Alt du kan drømme om!
Barcelona har alt! Flotte badestrender, deilig temperatur hele året, et yrende uteliv, spennende shoppingmuligheter og kulinariske opplevelser. Imponerende museer og kunstgallerier, teater og natteliv. Og for ikke å glemme, et av verdens beste fotball-lag! Du vet hva vi snakker om når vi sier Gaudihusene Casa Milà og Casa Batllò, la Sagrada Familia og Las Ramblas. Ikke? Kom deg på første fly til Barcelona!

Europas eneste flytende underholdningsområde
National Geographic har kåret Barcelona til et av de 50 steder i verden du bør besøke i løpet av livet. Etter museumsbesøket eller shoppingturen kan du, kun 5 minutter senere, ta deg et velfortjent bad på stranda i La Barceloneta. Den kjente gågaten Las Ramblas strekker seg fra byens midtpunkt Plaza Cataluna og ned til havnen der du finner Europas eneste flytende underholdningsområde med et yrende liv døgnet rundt. Her finner du også en av de beste båthavner i verden.

Gaudi, Barcelonas store stolthet
Barcelona er hjembyen til den kjente arkitekten Gaudi, og dette preger mange av byens kunstverk. La Sagrada Familia er den uferdige katedralen som det ikke finnes maken til i hele verden. Mange kunstnere har funnet inspirasjon i Barcelona, blant annet tilbrakte Picasso mye tid her. Det er vel heller ingen ulempe at de fastboende er hyggelige og servicenivået likeså! Bienvenido!