BEOGRAD

Fly + 3 netter på 4* hotell m. frokost fra kr 2 790,-

”Balkans party bad boy”. Byen som aldri sover. I en av Europas eldste byer, kan man si at fortiden danser med nåtiden døgnet rundt!

Hovedstaden i Serbia ligger der elven Sava møter Donau, og er en smeltedigel av nytt og gammelt. Med en bosetting som kan spores så langt tilbake som til år 4 500 f.Kr., er det ikke overraskende at historien har vært svært turbulent til tider. I dag er det imidlertid en helt annen "uro" som råder her …

Europas utelivsdronning
Serberne selv er kjent for å ikke dvele for mye ved fortiden. Her synes det som om fremtiden feires kontinuerlig, og den positive energien omringer deg fra første stund. Pulsen stiger rett og slett litt, spesielt når du hiver deg ut i byens spennende og altoppslukende jungel av utesteder, undergrunnsklubber, fancy barer og restauranter. Spesielt i Skadarska-området, som blir omtalt som Beograds Montmartre, er det et yrende uteliv, så her er det bare å svinge seg med!

Fra bad boy til Den hvite borg
Men også på dagtid har denne byen mye å by på! Den største turistattraksjonen er fantastiske Beograd festning i Kalemegdan, et stort parkområde hvor elvene krysses. Her kan man vandre i timesvis og blant annet ta turen innom dyrehagen. Selve festningen har for øvrig vært med på å gi byen et av sine andre kallenavn; Den hvite borg. Hovedgaten byr, som seg hør og bør, på spennende shoppingmuligheter og også mange kjente flaggskip (aldri en storby uten Zara). I tillegg ligger en av de største ortodokse kirkene i verden her, og er en studie i arkitektonisk utførelse, så Beograd er på mange måter en kontrastenes by.

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no