BERGEN

Fly + 2 netter på 3* hotell m. frokost fra kr 1 990,-

Ve te Bergen, ve te Bergen med det samme! For der har eg det som fisken i vannet når det gjelder forrykende forestillinger og beroligende bryggeidyll.

Fløibanen, Akvariet, Grieghallen og Bryggen. Listen er lang, været er voldsomt og byen er Bergen! Så ta en weekendvisitt til Vestlandet og bli betatt.

Borte bra, Bergen best?
Bergensere oppfattes gjerne som skrytepaver og i overkant patriotiske, men når Bergen blomstrer på sitt beste, er det jammen ikke mange steder som er vakrere! Norges tidligere hovedstad, Bjørgvin – ”den grønne engen mellom fjellene”, funkler foran deg dersom du tar Fløibanen opp til Fløyen. Utsikten er upåklagelig og nedstigningen nevneverdig. Etter en slik "opp i skyene og ned på bena"-tur, bør man fiske med seg fristende delikatesser fra Mathallen og benke seg på Bryggen. Med bena dinglende, kan man nyte synet av den stolte svane; Statsraad Lehmkuhl, og planlegge bryggeshoppingen og byvandringen.

Bli Berg(en)tatt
For det er mye å se i Bergen, både for små og store. På byens utallige scener står det alltid en forrykende forestilling for tur, det sterke studentmiljøet liver opp Bergens barer, på Torget tar du pulsen på byen, og i Akvariet venter et spennende dypdykk verdt et Bergensbesøk alene … Skulle dere få lyst til å fortsette ferden, er byen mellom de sju fjell utgangspunktet i vest for Hurtigruten. Men uansett hvordan dere velger å besøke Bergen, bør oppholdet være alt annet enn hurtig.

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg
- Bryggen i Bergen står på UNESCOs verdensarvliste
- De anerkjente Festspillene, i perioden mai–juni
- Edvard Grieg Museum Troldhaugen
- Bergen Matfestival og Bergen Ølfestival tidlig på høstparten
- Se vakre Vestlandet med Hurtigruten, fly hjem fra Trondheim/Bodø/Harstad/Tromsø

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no