GDANSK

Fly + 2 netter på 3* hotell m. frokost fra kr 1 990,-
Oppgrader med Westerplatte (Memorial of Polish Defenders), kr 600,-

Gdansk er også en av Europas vakreste middelalderbyer som nylig feiret sitt 1000-årsjubileum. Sammen med Sopot og Gdynia danner den det som kalles “Tri-City”.

Gdansk er den mest kjente av de 3 byene og hjembyen til astronom og oppfinner Johannes Hevelius. Besøk Neptunfontenen, byens symbol, som ligger rett utenfor det praktfulle rådhuset. Ta deg en spasertur langs elva Motlawa og besøk flere antikvitetsforhandlere og det arkeologiske museet på veien. Westerplatte er et minnesmerke over annen verdenskrig. Det var på denne halvøya krigen startet da tyske styrker gikk til angrep på polske barakker i 1939.

I Sopot finner du trendy barer og klubber samt den lengste trepiren i Europa. Byen har en atmosfære og stil som gir deg følelsen av å reise tilbake til begynnelsen av det tjuende århundre med sine hager og gamle bygninger. Fra Gdansk stasjon kan man ta tog de ca. 15 km til Sopot.

Gdynia har et fantastisk akvarium og en kommersiell havn som fortsatt er den største i hele Europa. Byen ligger 20 km fra Gdansk og kan anbefales for sine shoppingmuligheter.

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no