GRAN CANARIA

Fly + 7 netter på 4* hotell m. frokost fra kr 6 390,-

Veteranen som aldri går av moten. Som byr på fantastiske sanddyner, flotte fotturer og herlig klima. Rett og slett en garantist for den gode feriefølelsen.

Med et gjennomsnitt på 350 solrike dager i året, er Gran Canaria en het ferieflørt for de fleste. Så er da også dette selve favorittreisemålet for mange nordmenn. Drømmen om sol, sjø og strand står sentralt – og sommerøya innfrir.

Fra solstolliv til byliv
Men vil du oppleve mer enn bare sand i håret, sand under tærne, sand i klærne, så ligger hele øya for dine sandete føtter og venter på å bli utforsket! Reis opp i fjellene, til idylliske landsbyer hvor pelargonia og bougainvillea vokser som busker, hvor klematis klatrer oppover fjellveggene og fikenkaktus og agaver står i stram givakt. Stopp i den moderne storbyen Las Palmas med gamlebyen Vegueta fra 1500-tallet, Catalina-parken og den legendariske badestranden Las Canteras. Reis gjennom barskogene mot Pico de las Nieves, 1 949 meter over havet. Den friske fjelluften og den avslappende atmosfæren her oppe står i sterk kontrast til solstollivet ved sjøen.

Ville Vesten og strand i solnedgang
Eller dra gjennom ”Ville Vesten”, med sine kvasse klipper og karrige steinformasjoner, som har dannet bakteppe for mang en westernfilm. Ønsker du å kaste litt lasso selv, legger dere turen til cowboy- og dyreparken Sioux City, hvor kruttrøyken aldri legger seg! Yihaaa! Trenger dere å roe nervene i etterkant, er en spasertur barfot langs stranden El Faro til Playa del Inglés, populært blant lokalbefolkningen og anbefales. Enten tidlig om morgenen eller tidlig på kvelden, når solsteken ikke er så sterk. Aaaah!

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg
- Palmitos Park, med fugler i alle fasonger, delfinshow og flotte omgivelser
- Holiday World – tivolimoro for alle! Kveldsåpent
- Angry Birds Activity Park, basert på det populære spillet. Åpnet i 2013
- Shoppe og kose seg i Las Palmas – hovedstaden med den fine havnen
- Sanddynene i Maspalomas, som delvis er fredet (naturreservat)
- Eller golfe, selvsagt – øya er som skapt for det!

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no