KØBENHAVN

Fly + 2 netter på 3* hotell m. frokost fra kr 2 990,-

Bli oppdatert på design og mote, mens du nyter det gode liv i Københavnstil. Her hvor det er sgu' dejligt at bare rusle gatelangs og være "herlig nedpå".

Store-lille København er en perfekt smeltedigel når parlykke eller familieharmoni skal blandes med opplevelsessug og shoppingglede –
her er nemlig noe for enhver smak, og alt kan utføres i ro og mak

Om shoppingfeller og karuseller
Strøget. Du kommer ikke utenom, og hvorfor skal du forsøke? Her får du storveis shopping for mor og storbyens brune kafeer for far. Men også artige museer, slik som Ripley’s Believe It Or Not Museum, 1 000 kvadratmeter med ”utroligheter”. Videre må man selvsagt innom Tivoli! En opplevelse uansett alder og årstid – men ekstra stas når lysene tennes til jul! Her finnes faktisk en av verdens eldste fungerende berg-og-dalbaner; "Rutschebanen” med sine 100 år i 2014! Og når man først er spinnin' around kan det fortsette på Bakken, verdens eldste fornøyelsespark.

Smørrebrød og danskedukkert!
I denne byen vet de å kose seg! Livlige dufter siger ut fra bakeriene, røde pølser er ”nasjonalrett” og Carlsberg har eget besøkssenter. Er det flott sommervær, kan dere faktisk gå fra storbyferie til badeferie, via Amager Strand, rett sør for sentrum. Blir dere i byen, må dere prøve det mest danske man kan spise, nemlig smørrebrød. Og de må spises hos Ida Davidsen, som byr på hele 250 ulike kombinasjoner! Og på vei tilbake til flyplassen, bør dere svinge innom Den Blå Planet, Nord-Europas største akvarium –åpnet i 2013 og er allerede prisbelønnet. Det er såvisst duket for "nogle fridage som alle kan li' …"

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg:
- Rundetaarn, byens landemerke med den spesielle sneglegangen
- Amalienborg, kongelig slottsanlegg og museum
- Dansk Design Center, vi nevner Arne Jacobsen og Georg Jensen …  
- Experimentarium for Nysgjerrigper'er og forskerspirer
- Zoo København fra 1859, med over 2 500 dyrearter
- Den lille Havfrue, ikonet som fylte 100 år i 2013
For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no