MALAGA

Fly + 3 netter på 4* hotell m. frokost fra kr 2 990,-

Malaga er "hovedstaden" på Costa del Sol og serverer sol (selvsagt!), behagelig klima og mange muligheter, året rundt.

Hvis turen går til Malaga, går turen også til selve hovedsetet for sommer, sol og strandliv à la Espana! Her kan du nyte late dager, ispedd fristende shopping, eller leie bil og utforske spanskekystens perler og omkringliggende byer. Hola!

Ta en spansk en på sparket!
Malaga er et fyrig bekjentskap, hvor lidenskapen for flamenco, tapas, gode viner og kunst dyrkes daglig. Så er da også regionen, Andalucia, opphavssted til dansen, for ikke å glemme at Picasso er byens store sønn! Så at byen møter sine besøkende med rak rygg og en god dose stolthet, er ikke så underlig. Men mest av alt føler du deg velkommen. Og litt rådvill, for hvor skal du begynne når fristelsene er så mange?

Her blir det liv!
Selve bykjernen ligger ved havna og rommer koselige restauranter og livlige flamenco-opptredener på hvert hjørne. Og etter en herlig helaften her, er de fleste klare for å slippe undersåttene løs! Så blir det da også hevdet at Malaga har flere barer per kvadratmeter enn noen annen europeisk by.

Dagen derpå kan byens egen strand, Malagueta, være et fint sted å finne den gode feriefølelsen. Før fristelsene i shoppinggaten lokker. Er du her i februar, rundt påsketider eller i august, vil feststemningen omringe deg hvor enn du ferdes. Da er det nemlig festivitas-tid, med karneval eller festivaler. Og spanjolene vet å feire!

Steder å se, ting å gjøre – året rundt
- Festningen Gibralfaro, med fantastisk utsikt over byen
- Festningsanlegget Alcazába fra 1100-tallet
- Byens store katedral, påbegynt i 1528
- Picasso-museet, med over 200 av mesterens verker
- Se det fantastiske Andalucía, med Granada, Cordoba og Sevilla
- Spill golf, innenfor det området i Europa med høyest tetthet av anlegg!
- Eller stå på ski i Sierra Nevada, hvis årstiden tillater det

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no