TRONDHEIM

Fly + 2 netter på 3* hotell m. frokost fra kr 1 990,-

Kombinerer småbysjarm og storbyens mange muligheter, og blir aldri kjedelig. Hverken for de kulturelt interesserte eller for de som vil ha skikkelig uteliv!

Trondheim ligger vakkert til ved Nidelven, som slynger seg rundt sentrum, med en karakteristisk lav og fargerik trehusbebyggelse, som skaper en unik atmosfære. De mange galleriene og museene gir byen ytterligere farge, mens det varierte og veletablerte studentmiljøet sørger for at det skjer noe hele tiden (les; døgnet!) – så her er det liv, rai-rai!

Særpreg og helligdom
Trønderne deler av seg selv, og spøk og latter er en del av morsmålet – det blir som kjent ikke fart uten bart. De elsker byen sin, og kommer sikkert med gode tips til hvor du bør færra, pluss litt til. Ett opplagt stoppested, er selvsagt Nidarosdomen. Denne nasjonalhelligdommen, påbegynt i år 1070 og bygget på Olav den Helliges gravsted, er fortsatt et yndet pilegrimsmål. Få også med deg synet av kongekronen og riksregaliene. Ferden bør deretter fortsette til Bakklandet, mellom katedralen og sentrum. Her er det skakke fasader, søte butikker, slitt brostein, klatreroser på lave trehus og dufter fra bakeren på hjørnet, som forfører de besøkende … og selv Mix-kiosken er sjarmerende!

En idyll verdt å få øy(e) på!
Ønsker du enda mer idyll i enda roligere omgivelser, kan du pakke piknik-kurven og ta ferga ut til Munkholmen. En lat dag i sola her er ikke å forakte. Dagen kan rundes av med en fredelig middag på øyas restaurant, toppet med et svalende bad på en av Trondheims mest populære badeplasser, som virkelig er noe å vårrå stoilt tå! Så hva lurer du på; du må jo berre færra ein tur!

Steder å se, ting å gjøre – et utvalg, sjø’
- Rockheim, det nasjonale museet for populærmusikk
- Vitensenteret, for aha-opplevelser for alle aldre
- Pstereo-festivalen midt i august er et høydepunkt
- Ta pilegrimsveiene til byen og fly hjem igjen
- Se vakre Vestlandet med Hurtigruten, fly hjem fra Bergen/Bodø/Harstad/Tromsø

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no