RYANAIR FEIRER 10 MILLIONER  PASSASJERER I NORGE

Ryanair, verdens favoritt-flyselskap, feirer i dag (11. april) 10 millioner passasjerer til og fra Norge på Torp Lufthavn. Den heldige vinneren var 5 år gamle Jonathan Kristoffer Etland Foss fra Drammen, som var på vei med sin familie til den nyeste Ryanair-destinasjonen fra Torp, Palma de Mallorca. Jonathan og familien fikk en gratis reise for hele familien til sin neste ferie, Pescara i Italia. Feiringen ble markert med kake for alle reisende til Palma de Mallorca på onsdag.

Siden Ryanairs oppstart i Norge i 1997 med en rute fra Torp til London Stansted, har rutenettet vokst til 59 ruter fra 3 flyplasser i Norge, Haugesund, Oslo Rygge og Oslo Torp. I 2012 vil Ryanair frakte 2.5 millioner passasjerer til og fra Norge, og genererer over 2 500 arbeidsplasser knyttet til disse norske lufthavnene og norsk turisme.

Elina Hakkarainen, Ryanairs nordiske salgs- og markedsansvarlige sier;

“På litt over 14 år har Ryanair fraktet 10 millioner passasjerer til og fra Norge fra flyplassene i Haugesund, Oslo Rygge og Oslo Torp. I dag tilbyr vi 59 ruter til og fra Norge. I år vil Ryanair frakte inntil 2,5 millioner passasjerer til og fra disse flyplassene, og genererer over 2 500 arbeidsplasser tilnkyttet  flyplassene. Dette bekrefter Ryanairs forpliktelse om å investere i Norge.

”For å feire våre 10 millioner passajerer og over 14 år med turisme og flere arbeidsplasser i Norge, legger vi ut 1 million seter for salg fra kun kr. 86. Disse gjelder for reise mandager, tirsdager, onsdager og torsdager i mai og  juni måned.

Dette er ”alt inkludert”-lavpris og gjelder på over 1000 av Ryanairs europeiske ruter. Billettene må bestilles på www.ryanair.com før midnatt torsdag 12. april.

”I snart 15 år har Ryanair vært en av de viktigste bidragsyterne til at Torp har vokst fra å være en liten lokal flyplass til å bli en betydelig regional lufthavn med et omfattende nasjonalt og internasjonalt rutenett. Det er derfor med stor glede vi nå kan gratulere Ryanair med at de har passert 10 millioner passasjerer i Norge, hvorav de fleste fra Torp. Vi håper at det fruktbare samarbeidet vi har hatt i denne perioden vil fortsette i mange år fremover”, sier Alf-Reidar Fjeld, lufthavnsjef på Torp.