Sommerprogrammet starter i helgen!


(27.03.15) Flyselskapene bytter denne helgen fra vinter- til sommerprogram, og for Torp sin del innebærer det flere endringer på rutekartet.

Ryanair gjenopptar rutene til Alicante to dager i uken.

Wizz Air øker antall avganger til Vilnius, Riga, Katowice og Gdansk, samt at de i juni åpner helt nye ruter til Tuzla i Bosnia og Skopje i Makedonia.

Gdansk har blitt et veldig populært reisemål for nordmenn, også i kombinasjon med badebyene Sopot (se bildet)  og Gdynia.

Widerøe vil i skolens sommerferie fortsette suksess-ruten til Bodø. Denne går flere dager i uken direkte videre til Tromsø. De vil også fly direkte til Harstad/Narvik (Evenes) to dager i uken.

Norwegian øker antall avganger til Alicante fra to til tre i uken.

KLM gjør noen endringer på sin tidtabell og får på den måten en rekke bedre forbindelser spesielt på europarutene. 

Charter i sommerprogrammet består av Palma de Mallorca med Star Tour. Kreta-Chania er endelig tilbake på vårsesongen i tillegg til høsten. Vårsesongen har vært etterspurt av mange faste reisende. 

Både Star Tour, Nazar og Ving tilbyr svært populære Antalya i Tyrkia, så denne har to ukentlige avganger. Nazar er blant annet kjent for svært gode all inklusive hoteller som er spesielt populære for barnefamilier.

Rhodos har i en årrekke vært operert av Star Tour og Ving, men får i år i tillegg en ukentlig avgang med Apollo i høstsesongen.

Apollo tilbyr også Split i Kroatia som er en av de nye populære reisemålene.