Gå til startsiden

2 millioner for første gang!

Passasjer nummer 2 millioner på TORP

Aldri før har så mange reist fra TORP i løpet av et år. I dag kunne vi for aller første gang ta imot passasjer nr. 2 millioner på TORP.

Det er aller første gang at så mange har reist fra TORP på et år. Dagen er en milepæl og en spesiell dag i TORPs historie.

For Inger Lassen og hennes døtre Frida og Linea ble det en gledelig overraskelse. Familien på tre skulle til London på førjulstur for aller første gang og ante ingenting om at nettopp de ble passasjer nummer 2 millioner da de ankom TORP Sandefjord lufthavn. Familien kommer fra Arendal og synes flyplassen er akkurat passe stor. De foretrekker å reise fra TORP når de skal ut å fly, men fikk en enda hyggeligere start på turen enn vanlig da TORP spanderte både lunsj og reisegavekort som premie.  

Det er fantastisk hyggelig endelig å nå 2 millioner reisende. I fjor var vi nær, med over 1,9 millioner. Med dette befester vi vår posisjon som den tredje største flyplassen i Norge på internasjonal trafikk.

TORP setter hele den nye Vestfold-Telemark regionen på kartet. Mer enn 700 mennesker har sitt daglige virke på TORP. Det sies at 1 000 passasjerer genererer 1 arbeidsplass, så TORP har store ringvirkninger for samfunnet utover det antallet arbeidsplasser som har direkte tilknytning til flyplassen. TORP har de siste årene investert over 1,7 milliarder og på den måten også bidratt til betydelig verdiskapning i regionen. Ikke bare er TORP en internasjonal flyplass, men vi er også en av de mest internasjonale arbeidsplassene i regionen. 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, telefon 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.

Gå til startsiden

torp-tag