Gå til startsiden

Åpner rute mellom Horten og TORP

Paulsen buss åpner rute mellom Horten og TORP

Paulsen Buss åpner bussrute mellom Horten og TORP.

Etter nedleggelsen av Moss lufthavn Rygge høsten 2016, har flere og flere østfoldinger rettet blikket over fjorden mot Horten og TORP Sandefjord lufthavn når de skal ut å reise. Kollektivtilbudet fra Horten til TORP Sandefjord lufthavn har lenge vært dårlig og de reisende har måttet belage seg på bussbytter eller buss til tog før de etter hvert ankommer flyplassen. 

Paulsen buss AS, som holder til på Skoppum, har nå i samarbeid med TORP Sandefjord lufthavn valgt å etablere en rute mellom Horten og TORP. Paulsen Buss driver med turbusser og minibussutleie, og har lang fartstid og god erfaring med å frakte passasjerer i Horten-området. Busstilbudet starter opp søndag 2. april, i sammenheng med at sommerprogrammet på TORP nettopp har startet, og vil foreløpig ha minst 2 daglige avganger til og fra TORP. 

Ruteplan
Ruteplanen gjelder for april og vil bli tilpasset utover i forhold til endrede flytider. Prisen er satt til 150,- pr person pr vei for voksne og 100,- pr person hver vei for barn og honnør. Aldersgrensen for barn er 16 år. Aldersgrense for honnør er 67 år. Alltid oppdatert ruteinformasjon (bestilling-, avgang- og prisinformasjon) finner du her: paulsenbuss.no/horten-torp-horten 

Billetter kan bestilles på e-post: horten.torp.horten@paulsenbuss.no, på paulsenbuss.no/horten-torp-horten eller på telefon: 978 37 288. Rutetilbudet finner man på paulsenbuss.no

Høy etterspørsel etter et slikt tilbud
Daglig leder i Paulsen Buss AS Jan Stiansen har stor tro på at en rute mellom fergekaia i Horten og flyplassen i Sandefjord vil bli populær. – Vår erfaring er at veldig mange har etterlyst et slikt tilbud. Vi får mange henvendelser om akkurat denne strekningen og spesielt etter at Rygge ble nedlagt i høst, er det mange østfoldinger som lurer på hva som er den enkleste og raskeste veien til TORP. Nå har vi endelig et enkelt svar å gi dem sier Stiansen, som legger til at de vil kjøre innom bussholdeplassen på Kjær (Åsgårdsstrand), som eneste stopp, for å ta med seg passasjerer i dette området også.   

Vi har også merket en økt etterspørsel fra østfoldinger etter nedleggelsen av Rygge og har derfor jobbet for å forbedre kollektivtilbudet fra Horten til TORP, som dessverre ikke har vært godt nok. Nå er vi glade for å kunne tilby en enklere reisevei for alle som bor i Horten eller kommer med fergene fra Moss forteller markedssjef Tine Kleive-Mathisen ved TORP Sandefjord lufthavn.  

Hun legger til at tilbudet naturligvis er rettet mot alle som bor i Horten-området, men at det er blant østfoldingene de forventer at ruta skal slå best an hos. – Østfoldingene har gjennom flere år blitt vant til å ha sin egen flyplass, som er enkel og rask å reise fra. Når den ble nedlagt så er det mange som ønsker den samme raske og enkle veien ut i Europa. På TORP tilby vi det samme som østfoldingene ble vant til på Rygge; nemlig en rask, enkel og hyggelig vei ut på tur avslutter Kleive-Mathisen.     

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 

  • Billetter kan bestilles på e-post: horten.torp.horten@paulsenbuss.no, på paulsenbuss.no/horten-torp-horten eller på telefon: 978 37 288. Rutetilbudet finner man på paulsenbuss.no
  • Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP Sandefjord lufthavn.
    E-post: tine@torp.no, Tlf 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.
  • Jan Stiansen, Daglig leder i Paulsen Buss AS.
    E-post: jan@paulsenbuss.no, Mobil 900 41 199