Gå til startsiden

Beste januar noensinne på TORP

TORP vinter

Aldri før har flere passasjerer reist til og fra TORP i januar måned. 

Antall reisende var på 127 437, og dette er en vekst på hele 31,5 % mot året før.

Det er svært gledelig å se at veksten fra i fjor høst fortsetter. Det gleder oss ekstra mye å se at vi fyller flyene bedre enn i fjor. Det er utenrikstrafikken som vokser og i januar var økningen på hele 49,9 %, mens innenrikstrafikken hadde en nedgang på 8,3 % sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP.

Nye TORP snart helt ferdig
Januar har også vært en måned med mye ombygging i terminalen på Torp. Den nye Boston-inspirerte sportsbaren og restauranten O’Learys er allerede ferdig bygget og i full drift på utenrikssiden. Her kan du nå følge aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak mens du hygger deg meg god mat og drikke.

I disse dager pågår ferdigstillelse av Upper Crust på utenriksavdelingen. Her får du smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske med sjenerøst fyll av de beste råvarer. I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferskt bakverk, nytraktet kaffe, samt godt utvalg av juice og mineralvann med mere.

Ombyggingsarbeid pågår fortsatt og etter planen skal "nye TORP" stå ferdig i løpet av første kvartal. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:  Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP, tlf 33 42 70 07 eller mobil 99 57 98 48.