Gå til startsiden

Nye nettsider

Nye nettsider

Velkommen til våre nye nettsider! De nye nettsidene har fått et skikkelig løft både på design, innhold og på den tekniske løsningen.

Sidene er nå optimalisert, såkalt responsive, slik at de skal fungere like godt på alle type skjermer, fra desktop til mobil og nettbrett.

Innholds- og menystrukturen er bygd om og gjort enklere og mer intuitiv å bruke. Store ikoner og enkle menynavn skal gjøre det enklere å orientere seg på nettstedet.

Rutekartet og destinasjonsoversikten er gjort interaktivt og du kan enkelt velge om du vil se innlands-, utlands-, charter-, sommer- eller vinterruter!

En helt ny funksjon vi er veldig stolt av å presentere er den nye tidtabellen, eller Reiseplanleggeren! Her får du ved enkelt søk en god oversikt over alle våre ruter og flytider.

I samarbeid med Travelmarket har vi også fått på plass en solid søkemotor som er helintegrert i nettsiden for søk av flybilletter, hotell, leiebil og charter.

Vi jobber fortsatt med å finpusse innholdet på nettsidene, og hører gjerne fra deg om du har noen tilbakemeldinger på de nye nettsidene.

Nettsidene er laget på publiseringsplatformen Corepublish, levert av Coretrek AS som også har levert rådgivning, design og teknisk implementasjon.