Gå til startsiden

Nye Widerøe-ruter fra TORP

Nye Widerøe-ruter fra TORP

I dag offentliggjør Widerøe at de styrker sitt rutetilbud fra TORP med sommerruter direkte til Bodø og Tromsø, samt en etterlengtet morgenavgang til København!

Slik rutenettet er nå kan du fly fra TORP til København, Trondheim, Bergen, Evenes og Stavanger med Widerøe. I dag offentliggjør Widerøe at de styrker sitt rutetilbud fra TORP med sommerruter direkte til Bodø og Tromsø, samt en etterlengtet morgenavgang til København!  Billetter på disse rutene vil bli tilgjengelig for salg allerede i dag.  (ekstern lenke til Widerøe)

  • Ny morgenavgang til København fra 13. august - øker fra to til tre daglige avganger.
  • Sommerrute direkte til Tromsø fra TORP - mandag og fredag 25. juni - 12. august.
  • Sommerrute direkte til Bodø fra TORP - torsdag og søndag 25. juni - 12. august.
  • Nytt jetfly setter inn på ruta TORP - Trondheim fra 13. august - øker kapasiteten med 50 %.

Fremtidens fly, Embraer E190-E2

24. og 26. april 2018 skrives det luftfartshistorie, ikke bare i Norge, men på verdensbasis. Som lanserings kunde av Embraers andre generasjons jetfly vil Widerøe som første flyselskap i verden og for første gang i internasjonal luftfartshistorie ta E190-E2 (ekstern lenke til Widerøe) i bruk på kommersielle flyvinger. En helt NY flytype, rask, moderne, komfortabel og med det siste innen miljøvennlig teknologi. 13. august settes flyet inn på strekningen TORP - Trondheim hvor den bidrar til å øke kapasiteten på denne ruta med 50 % (tre daglige avganger).

Gledelig for næringslivet i regionen

«Dette er gledelige nyheter for alle reisende i Torp-regionene. At vi nå får den etterlengta morgenavgangen til København tilbake, er svært gledelig for næringslivet i regionen vår. Det har vært et stort press i markedet og vi vet hvor viktig denne frekvensen er for å nå videreforbindelser ut i verden fra København. Det er flott at vi får direkteruter til både Bodø og Tromsø, som er svært populære feriedestinasjoner. Trenden er at stadig flere nordmenn ønsker å feriere i eget land, så dette er vi sikre på at vil slå godt an.  Det nye jetflyet er en glede i seg selv nytt, moderne, miljøvennlig og komfortabelt, så det blir veldig spennende å følge Widerøes utvikling på Torp, sier markeds og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tine Kleive-Mathisen, markedssjef Torp Sandefjord lufthavn, tlf. 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848,