Gå til startsiden

Nyhet! Hamburg ny rute fra TORP

Hamburg

Ryanair starter opp TORP - Hamburg med to ukentlige avganger i oktober 2017 .

Ryanair har bestemt seg for å åpne direkterute mellom Hamburg og TORP Sandefjord lufthavn. Ruta vil ha avgang 2 dager i uken, mandag og fredag. Ruten opereres fra oktober 2017. Dette er en del av selskapets vinter 2017-ruteplan på TORP, som i sin helhet vil bli lansert snart. 
 
Ryanair feirer sin nye Oslo Torp - Hamburg-rute ved å frigjøre billige billetter på tvers av sitt Europeiske nettverk. Billettene vi være tilgjengelig fra 179 kr. Billettene kan snart bestilles på Ryanair.com og frem til mandag midnatt, 13. februar 2017.
 
Ryanairs salgs- og markedsføringssjef for Skandinavia Nikolaj Krogsgaard Thomsen sier:
 
"Ryanair er glade over å kunngjøre en ny rute fra Oslo Torp til Hamburg, med reiser to ganger i uka som starter i oktober, som en del av vår Oslo Torp-service for vinteren 2017. Setene vil bli tilgjengelige snart. For å feire vår nye rute fra Oslo Torp til Hamburg, legger vi seter ut for salg over hele Europa for så lite som 179 kr. Disse vil være tilgjengelige for bestilling frem til mandag midnatt, (13. feb 2017)."

Kommunikasjonssjef på TORP Sandefjord lufthavn Tine Kleive-Mathisen sier:

"Det er flott at Ryanair igjen vokser på Torp og en direkterute til Tyskland komplimenterer det rutenettet vi allerede har. Det har vært et press i markedet for å få tilbake en direkteforbindelse til Tyskland, så dette er gledelige nyheter for svært mange".

Les mer om Hamburg  fra TORP her eller bestill billetter på Ryanair.com

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:  

  • Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP, tlf 33 42 70 07 eller mobil 99 57 98 48.
  • Nikolaj Krogsgaars, Ryanair DAC, tlf: +351 1 9451766