Gå til startsiden

Nytt kjøremønster på TORP

Kiss and fly feltet stenges på torp

Kiss & Fly-feltet stenges ifm nytt parkeringssystem.

I forbindelse med nytt parkeringssystem som snart lanseres på TORP, så endres kjøremønsteret spesielt for de som raskt skal slippe av passasjerer, i det såkalte «kiss & fly» feltet helt inntil terminalen. Fra og med i dag stenges dette feltet permanent. Skal du hente eller slippe av passasjerer, må du nå i en periode bruke korttidsparkeringen. Nytt og enklere parkeringssystem basert på skiltgjenkjenning (ANPR) lanseres snart på TORP.

Du slipper billett og du slipper å få bot
Automatisk skiltgjenkjenning (ANPR), som snart lanseres på TORP, sørger for at de reisende slipper å trekke parkeringsbillett i automaten, slipper å betale manuelt og unngår parkeringsbøter forutsatt at regler overholdes iht. skilting. Med det nye systemet vil alle biler som kjører inn på parkeringsplassene blir automatisk registrert, slik at man slipper å trekke parkeringsbillett.

Avgiftsfri sone beholdes for raskt av/påstigning
Med det nye systemet vil det bli satt av et felt for avgiftsfri sone hvor passasjerer som raskt skal sette av/hente andre, kan stå gratis i inntil 10 minutter. For de som har behov for lengre opphold med bil, henvises det til korttidsparkeringen.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, telefon 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.