Gå til startsiden

Ombygging på TORP

Ombygging

I disse tider foregår det en omfattende oppgradering av alle bespisningsarealer på TORP. 

Som mange av dere har opplevd eller vil oppleve dersom dere reiser til og fra TORP nå i desember eller i ukene som kommer, vil dere legge merke til at det foregår en omfattende ombygging av alle bespisningsarealer på TORP Sandefjord lufthavn. Dette har sammenheng med at Select Service Partner (SSP) tidligere i år ble valgt til å drifte spisestedene på TORP.  

Vi beklager ulempene forårsaket av støy og et periodevis redusert tilbud, men gleder oss veldig til å vise frem "Nye TORP" i begynnelsen av mars 2017. Dette vil gi et stort løft for hele terminalen. Ombyggingen vil være helt ferdig i begynnelsen av mars, men de ulike tilbudene vil ferdiggjøres på ulike tidspunkter. Du får imidlertid handlet både mat og drikke under hele ombyggingsperioden. Duty Free er ikke berørt. Dette er serveringsstedene som kommer på TORP:

Upper Crust (avgang utland) 

 • Upper Crust lover «Smakfulle autentiske franske baguetter, garantert ferske og sjenerøst fylt med de beste råvarer! Servert umiddelbart og enkle å spise på farten.» 
 • I tillegg til baguetter byr Upper Crust på ferske bakverk, sveler eller vafler, nytraktet kaffe, godt utvalg av juice og mineralvann, smarte frokostprodukter, friske salater, frukt, snacks og barneprodukter.
 • Åpnet 7. februar.

Upper Crust

O’Learys (avgang utland)

 • Sportsbar/restaurant  med ønske om å gjenskape den uformelle amerikanske stemningen med fokus på sport og amerikansk mat i et hyggelig sitteområde med god atmosfære. I tillegg til Boston-temaet vil avdelingen ha en egen ”Local Wall of Fame” med lokale sportshelter. Restauranten vil ha TV-skjermer som til enhver tid viser aktuelle sportsbegivenheter live, eller i opptak dersom det ikke er noe som går live. 
 • Åpnet 12. januar.

OLearys

News Bar (avgang innland)

 • Ferske nyheter, påsmurte brødvarer, bakervarer, snacks, enkle og gode varmretter. Godt utvalg av bøker og kioskvarer.
 • Åpnet 26. mars. 

Newsbar på TORP

Pointkiosker (avgang utland og ved hovedinngang)

 • Point vet at kundene på flyplassen har begrenset med tid og er opptatt av at handelen skal gå så effektivt som mulig. Kundene vil gjerne kjøpe alt de trenger på ett sted – dette er enkelt hos Point. Point kan friste med sandwicher, salater, fruktblandinger, smoothies, wraps, grovbrød, bakervarer osv. som serveres ferske hver dag. Produktene består av de beste råvarer for å gjøre valget for kunden enkelt. Point tilbyr ferskbrygget kaffe fra markedets beste kaffemaskiner
 • Point har det beste utvalget av reiseprodukter i kiosk. I tillegg, finner man et rikt utvalg av lesestoff som magasiner og bøker til inspirasjon på reisen. Alle de tradisjonsrike kiosk-varene som: mineralvann, godteri, sjokolade, tobakk, spill etc. vil også naturlig være en del av sortimentet.
 • Åpnet 24. januar (ved hoveinngang før security) og i begynnelsen av februar (avgang utland). 

Point kiosk på TORP

Pub ved inngangen: 

 • Pubkonsept med kvalitetskaffe, vin gjennom hele dagen, ferskt med lokal vri og ikke minst et godt sted å sitte ute når sola skinner.
 • Åpning i april.

Pub ved inngang på TORP

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef, tlf. dir. 33 42 70 07 eller mobil 99 57 98 48, e-post: Tine@torp.no