Gå til startsiden

Ryanair åpner rute til Malta

Fly direkte til Malta fra TORP

Ryanair annonserer i dag en ny rute direkte fra TORP til Malta på sommerprogrammet 2019. 

En perle i Middelhavet
Malta er en perle i Middelhavet og perfekt for deg som vil bo nær både by og badeliv når du er på ferie. Det offisielle språket er maltesisk og engelsk siden øya frem til 1964 var
under britisk styre i 150 år. Malta er en av verdens minste republikker og stater, mindre enn Oslo fylke, og består av tre bebodde øyer: Malta, Gozo og Comino, samt flere mindre ubebodde øyer. 

Et dykkerparadis rik på historie
Med sin sydlige beliggenhet har Malta sommer nesten hele året, og kan ha godt over 20 varmegrader langt ut i november. Øya kan friste med en rik historie med ridderborger, krystallklart vann, flotte strender og et pulserende uteliv. Malta er kjent for å være et paradis for dykkere med god sikt på opptil 30 meter, koraller, vrak og grottedykking. Landskapet har vært kulisser for flere store filminnspillinger bl.a. serien Game of Thrones, Gladiator, Da Vinci-koden og Kon Tiki. En av Maltas mest besøkte attraksjoner er filmsettet Popeye Village som er åpen for publikum hver dag.  

Ruten har avgang hver onsdag og starter den 3. april 2019.

Tidtabell

  • Avgang Torp      onsdag kl 11.25                ankomst Malta kl 15.15
  • Avgang Malta    onsdag kl 07.10                ankomst Torp  kl 11.00

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, telefon 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.

Gå til startsiden

torp-tag