Gå til startsiden

Ryanair med stor kapasitetsøkning på Spania-rutene

Ryanair på TORP

Ryanair lanserer ruteprogrammet fra TORP for sommeren 2017 med 5 nye sommerruter og stor kapasitetsøkning på Spania-rutene!

Ryanair, Europas største flyselskap, lanserer I dag (30. November) ruteprogrammet for sommeren 2017, med 5 nye sommerruter til Gdansk, Krakow, Manchester, Milano Bergamo og Warszawa Modlin, I tillegg til stor kapasitetsøkning på rutene til Alicante og Malaga. Ryanair vil alene trolig bidra med 625 000 passasjerer til TORP i 2017.

Ryanairs ruteprogram fra TORP inneholder 10 spennende destinasjoner, til lavere priser og en enda bedre kundeopplevelse i det de fortsetter, på tredje året, med sitt «Always getting better» kundetilfredshetsprogram. Nøkkeltall fra Ryanair på TORP 2017:

-    5 nye sommerruter: Gdansk (6 gr pr uke), Krakow (1 daglig), Manchester (4 gr pr uke), Milano Bergamo (3 gr pr uke) og Warszawa Modlin (1 daglig)
-    Ekstra flyginger til Alicante (9 gr pr uke) og Malaga (6 gr pr uke)
-    10 direkteruter fra TORP med Ryanair totalt, inkludert London (fra 26. mars 2017)
-    44 ukentlige flyginger
-    Ca 625 000 passasjerer

Ryanair vil fortsette å tilknytte TORP Sandefjord lufthavn med internasjonale destinasjoner, inklusiv London Stanstead fra og med 26. Mars 2017, gjennom lave billettpriser, som gjør Ryanair til det beste valget for Nordmenn enten det er forretning- eller ferie- og fritidsreiser.    

Ryanairs Skandinaviske Markedssjef, Nikolaj Thomsen, sier;
«Vi er glade for å lansere vår Oslo TORP ruteplan for sommeren 2017, med 5 nye sommerruter til Gdansk, Krakow, Manchester, Milano Bergamo og Warszawa, samt ekstra fly til Alicante og Malaga og 10 ruter totalt, noe som vil levere 625.000 kunder og støtte opp om ca 700 arbeidsplasser som har tilknytning til Oslo TORP lufthavn.

De reisende kan se frem til enda lavere priser når de forhåndsbestiller for sommer 2017, så det har aldri vært et bedre tidspunkt å bestille en lavpris flytur med Ryanair, og vi oppfordrer alle kunder som ønsker å bestille ferien sommeren 2017 for å gjøre det nå på Ryanair.com, hvor de kan benytte seg av den laveste pris flytrafikken til og fra Norge.

For å feire lanseringen av våre sommerruter fra Oslo TORP sommeren 2017 planen, slipper vi billetter for salg fra kun kr 63,-! Billettene er tilgjengelig for bestilling frem til og med fredag (02.12). De billigste billettene selges først, så vær rask så du ikke går glipp av det»

Markedssjef på TORP Tine Kleive-Mathisen legger til;
«På Torp er vi veldig glade for å se Ryanair vokse igjen. Programmet for neste år har mye å by på, og med denne kapasiteten, vil Ryanair igjen være det største flyselskapet på TORP. Vi har allerede sett at rutene, som startet i november, fylles bra, og vi gleder oss til å fortsette vårt lange og gode samarbeid med Ryanair»

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 
Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef Torp, tlf. 33 42 70 07.