Gå til startsiden

Sommeren 2019 byr på flere glade nyheter!

Charternyheter fra TORP

Charteroperatørene presenterer sine destinasjoner fra TORP for neste sommer.

I disse dager presenterer charteroperatørene neste sommers destinasjoner, og man kan allerede nå sikre seg de beste datoer og hoteller til de beste prisene. For oss på Torp innebærer dette flere gledelige endringer på rutekartet.

Kroatia tilbake
Neste sommer kommer flere etterspurte charterruter tilbake på Torpkartet. Kroatia-charteren til Split som opereres av Apollo kommer tilbake og vil ha avgang onsdager fra og med 19. juni til og med 9. august. Kroatia er en av de destinasjonene som har hatt størst vekst de siste årene og er kjent for sitt krystallklare vann, flotte øyer, sjarmerende gamlebyer og nydelige mat. Se full oversikt over charter fra TORP, både i vinter og til sommeren.

Tyrkia tilbake
Tyrkia har heller ikke vært operert direkte fra Torp de siste årene, men nå bekrefter både Nazar og TUI at de skal fly til Antalya fra og med 23. juni til 18. august med avgang hver søndag. Tyrkia har blitt svært populær og mange nordmenn har skaffet seg egne ferieleiligheter i landet. Nazar er kjent for sine familievennlige all inclusive-hoteller med fantastiske badeanlegg, ideelle for barnefamilier.

Flere hyggelige nyheter neste sommer
Widerøe bekrefter allerede nå at det blir sommerruter direkte til både Bodø og Tromsø i skoleferien med avgang 2 dager i uken til hver av byene. Disse ligger allerede ute for salg. Tidligere denne måneden lanserte også Ryanair en helt ny rute til Malta, en dag i uken. Malta ligger så langt syd i Middelhavet at de har sommer nesten hele året. Malta frister med rik historie og ridderborger, krystallklart vann, flotte strender og et pulserende uteliv. Malta er også kjent for å være et paradis for dykkere med fantastisk sikt, koraller, skipsvrak og grottedykking.

Charterprogram fra Torp sommeren 2019;

Destinasjon

Operatør 

ukedag

tidsperiode

Split            

Apollo

Onsdag

19/6 - 9/8

Rhodos

Apollo og Ving

Onsdag og søndag

19/6 - 9/8

Kreta

Apollo og Ving

Torsdag og fredag

26/4 - 4/10

Mallorca 

TUI

Søndag

9/6 - 29/9

Antalya

TUI og Nazar

Søndag

23/6 - 18/8


-  Det er fantastisk hyggelig å kunne meddele så mange nye reisemål allerede nå. At vi får tilbake ruter som markedet har etterspurt er ekstra hyggelig, og vi har stor tro på rutene til både Kroatia og Tyrkia. Widerøes videreføring av sommerrutene til Nord-Norge er også gledelig, da vi ser en trend på at stadig flere ønsker å feriere i eget land. Nord-Norge har masse spennende å tilby om sommeren, og med direkterute fra Torp er det langt enklere å planlegge ferieturen allerede nå.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, telefon 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.

Gå til startsiden

torp-tag