Gå til startsiden

Sommerprogrammet starter i helgen!

Gdansk/Sopot
Gdansk/Sopot
Flyselskapene bytter denne helgen fra vinter- til sommerprogram, og for Torp sin del innebærer det flere endringer på rutekartet.

Ryanair gjenopptar rutene til Alicante to dager i uken.

Wizz Air øker antall avganger til Vilnius, Riga, Katowice og Gdansk, samt at de i juni åpner helt nye ruter til Tuzla i Bosnia og Skopje i Makedonia.

Gdansk har blitt et veldig populært reisemål for nordmenn, også i kombinasjon med badebyene Sopot (se bildet)  og Gdynia.

Widerøe
Torp-Bergen forsterkes med ny morgentur mandager kl 0940, og Widerøe har dermed hele fire morgenflyginger til Bergen på mandager. Det blir også en ny kveldstur torsdager, med avgang fra Bergen kl 1920, og Widerøe har dermed hele fem turer fra Bergen til Torp på torsdag ettermiddag/kveld.

Torp-Trondheim utvides fra fire til fem rundturer på torsdager (ny ettermiddagstur).

Om skoleferierutene: Torp-Bodø flys fem ganger ukentlig, Torp-Tromsø daglig (via enten Trondheim eller Bodø) og Torp-Evenes to ganger ukentlig.

Norwegian øker antall avganger til Alicante fra to til tre i uken.

KLM gjør noen endringer på sin tidtabell og får på den måten en rekke bedre forbindelser spesielt på europarutene.

Charter i sommerprogrammet består av Palma de Mallorca med Star Tour. Kreta-Chania er endelig tilbake på vårsesongen i tillegg til høsten. Vårsesongen har vært etterspurt av mange faste reisende.

Både Star Tour, Nazar og Ving tilbyr svært populære Antalya i Tyrkia, så denne har to ukentlige avganger. Nazar er blant annet kjent for svært gode all inklusive hoteller som er spesielt populære for barnefamilier. Rhodos har i en årrekke vært operert av Star Tour og Ving, men får i år i tillegg en ukentlig avgang med Apollo i høstsesongen.  Apollo tilbyr også Split i Kroatia som er en av de nye populære reisemålene.