Gå til startsiden

Trafikken nærmer seg 2 millioner, ny rekord på Torp i oktober!

TORP fra lufta med Sandefjord i bakgrunnen

Aldri før har så mange reisende benyttet Torp i oktober måned. 194 569 passasjerer reiste til/fra lufthavnen. Veksten er på 5,8 % i forhold til året før. 

Utenrikstrafikken vokser
Det er utenrikstrafikken som vokser og i oktober var det en vekst på 7,6 %. Utenrikstrafikken i oktober utgjorde totalt 161 428 passasjerer.  Antall innenriksreisende var 33 151 mot 33 949 passasjerer i fjor. En liten nedgang på 2,4 %. 
  
Nærmer seg 2 millioner!
I årets første 10 måneder har 1 787 494 passasjerer reist til/fra Torp, en vekst på 9,7 % i forhold til samme periode i fjor. Antallet reisende nærmer seg nå 2 millioner på årsbasis for første gang i Torps historie, og Torp er nå landets tredje største lufthavn for utenrikstrafikk. 

Vinterruter og nye charterdestinasjoner
«Vi har lagt bak oss tidenes sommer og trafikken har holdt seg høy i både september og oktober. I oktober førte skolens høstferie med seg flere ekstra charteravganger til middel havs destinasjoner, samt ekstra kapasitet til Spania. Nå har vinterrutene til Gran Canaria og Tenerife startet opp, mens Ami Sol sin charter til Sharm El Sheikh i Egypt starter den 21. desember.  

Tåka avlyses
Vi har tatt i bruk vårt nye innflygingssystem, ILS Cat 2 som gjør det mulig for fly å lande på dager med dårlig sikt. Systemet har allerede vært i bruk flere dager og gjør Torp langt mindre sårbar for dårlig vær, til stor glede både for de reisende og for flyselskapene».

For ytterligere informasjon vennligst kontakt Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, telefon 33 42 70 07 eller mobil 995 79 848.

Gå til startsiden

torp-tag