Gå til startsiden

Wizz Air åpner 2 nye ruter fra Torp i juni

Wizz Air

Wizz Air, det største lavpris - lavkost selskapet i Sentral- og Øst-Europa åpner i juni to nye ruter på Torp; til Tuzla i Bosnia-Hercegovina og Skopje i Nord-Makedonia.

Wizz Air, det største lavpris - lavkost selskapet i Sentral- og Øst-Europa åpnet i dag sin ellevte rute fra Torp Sandefjord lufthavn til Tuzla. Innlandsbyen Tuzla er, Bosnia-Hercegovinas tredje største by og byr blant annet på store saltsjøer med fine badestrender. Ruten vil ha avganger 2 dager i uken, onsdag og søndag.

Allerede neste uke, den 29. juni åpner Wizz Airs tolvte rute, denne til Skopje i Nord-Makedonia. Ruten vil også ha avgang 2 dager i uken, mandag og fredag. Skopje er hovedstaden og den største byen i Nord-Makedonia. Skopje fremstår i dag som en moderne storby med flere interessante historiske monumenter. Den ligger ved elven Vardar og har i underkant av 700 000 innbyggere. Byen er det politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske senter i landet. Byen har et mangfold av folkeslag, der fleste er makedonere, men også albanere, sigøynere og serbere.

I tillegg til disse nye rutene øker Wizz Air antall frekvenser på ruten til Gdansk i Polen. Denne ruten har fra 20. juni hele 10 ukentlige avganger fra Torp.

Markedssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp sier; ”Vi har hatt et meget godt samarbeid med Wizz Air i snart 9 år og de har utviklet et omfattende rutenett i Sentral- og Øst-Europa fra Torp. Inneværende år vil selskapet frakte nærmere ½ million passasjerer til/fra Torp og vil være det største flyselskap på utenrikstrafikk.»

Fra før flyr de fra Torp til Katowice, Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Szczecin og Lublin i Polen, samt til Riga, Vilnius og Bucuresti.