Gå til startsiden

Wizz Air åpnet rute til Sofia i Bulgaria!

Wizz Air

Wizz Air, det største lavpris - lavkost selskapet i Sentral- og Øst-Europa åpnet 28. mars sin tolvte rute fra Torp Sandefjord lufthavn, denne gang til Sofia, hovedstaden i Bulgaria. 

Byens rike historie, fantastiske natur og vakre arkitektur tiltrekker seg tusener av besøkende året rundt. Ruten vil ha avganger 2 dager i uken, fredag og mandag. 

”Vi har hatt et meget godt samarbeid med Wizz Air i snart 10 år og de har utviklet et omfattende rutenett i Sentral- og Øst-Europa fra Torp. Inneværende år vil selskapet frakte ca. ½ million passasjerer til/fra Torp og vil være det største flyselskap på utenrikstrafikk. Sofia er i dag kjent som en av de aller billigste turistbyene i Europa, så her vil Vestfoldinger oppleve at de får veldig mye for pengene. 

Byen er imidlertid ikke bare kjent for å være billig når det gjelder shopping, mat og overnatting, men den er også kjent for sine mange vakre parker og ikke minst sin arkitektur. En av Europas eldste hovedsteder, men så absolutt moderne og urban, sier Tine Kleive-Mathisen, som gleder seg over at nordmenn får muligheten til å oppleve enda en Østeuropeisk perle direkte fra TORP».

Fra før flyr de fra Torp til Katowice, Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Szczecin og Lublin i Polen, Riga/Lativa, Vilnius/Litauen, Bucuresti/Romania og Skopje/Makedonia.  

Wizz Air er Sentral- og Øst-Europas største lavpris– lavkostselskap. Wizz Air opererer en ung flyflåte bestående av 54 Airbus A320 fly med snitt alder på 3 år. De operer fra 22 baser med over 410 ruter i 38 land. Wizz Air fraktet over 16,5 million passasjerer i 2015.

Les mer om Sofia, rutetilbud hit og våre pakketilbud til Sofia her