Gå til startsiden

Skipakke i Romania

Hotell, transfer og halvpensjon fra kr 4 200,-

Skipakke i Romania

Rett utenfor Bucuresti finnes det 2 perler for skientusiaster: Poiana Brasov og Predeal.

Romanias hovedstad Bucuresti byr på franske fornemmelser og fascinerende kontraster, og er bedre kjent som Øst-Europas ”Lille Paris”. Det mange ikke er klar over er at det finnes flotte alpinmuligheter rett utenfor Bucuresti.  Europas nest-lengste fjellkjede, Karpaten, danner en bue omtrent 1500 km langs Sentral-Europa gjennom Romania, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Tyskland, Serbia og Ungarn. Vi har funnet 2 perler for skientusiaster: Poiana Brasov og Predeal.

Poiana Brasov: Er det største og mest luksuriøse vintersportsstedet i Romania, som ligger dypt i Karpatens uberørte og godt bevarte fjellområde, men likevel i nærheten av storbyen og nær store turistattraksjoner som Draculas slott (23km), Rasnov festning (12km) og middelalderbyen Brasov (14km)
Alle skiløypene i Poiana Brasov har kabel-heiser: to taubaner: Capra Neagra og Kanzel, en gondol, fem skitrekk og to stolheiser, Ruia og Lupului.

Predeal: Denne fjellbyen i Transylvania er den høyest beliggende byen i Romania. Det ligger i Prahova-dalen i en høyde på over 1000m. Byen administrerer tre landsbyer: Paraul Rece (Hidegpatak), Timisu de Jos (Untertömösch, Alsótömös) og Timisu de Sus (Obertömösch; Felsőtömös), som i begynnelsen på 2000-tallet opplevde en byggeboom av fjellresidenser for velstående familier. I 2013 arrangert byen langrenn- og snowboardkonkurranser i forbindelse med European Youth Olympic Winter Festival.

pakketilbud fra torp booking

Poiana Brasov skipakke
SKIPAKKE POIANA BRASOV
Fra kr 4 200,- (6 200,-)
Inkluderer: 
Fly t/r Bucuresti, Transfer flyplass-hotell t/r, 4 (eller 7) netter på 4*hotell inkl. halvpensjon. *Tillegg for enkeltrom.
Predeal Romania Skipakke
SKIPAKKE PREDEAL
Fra kr 4 200,- (6 200,-)
Inkluderer: 
Fly t/r Bucuresti, Transfer flyplass-hotell t/r, 4 (eller 7) netter på 4*hotell inkl. halvpensjon. *Tillegg for enkeltrom.
Bucuresti
BUCURESTI HOTELLPAKKE
Fra kr 2 300,-
Inkluderer:
Fly tur/retur og 3 netter på hotell.
Klikk her og les mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Innsjekket bagasje kommer i tillegg. Ski/staver/hjelm-pakke kan leies. TORP Booking kan også ordne dette dersom det er ønskelig.

MER INFORMASJON OG BESTILLING

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

  • Bucuresti

    Fly + hotell fra kr 3 200,-

    Bucuresti er en elegant by med praktfulle bygg og flott arkitektur. Byen kalles gjerne ”lille Paris” på grunn av sine mange boulevarder og avenyer. Her er våre tips:

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no

Anbefaling sendt!

Sendt