Gå til startsiden

Bergen

Fly + hotell fra kr 2 500,-

Bryggen i Bergen

Fløibanen, Akvariet, Grieghallen og Bryggen. Listen er lang, været er voldsomt, stemningen er høy og byen er Bergen! Vi kan organisere hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

  • Bergens mest kjente attraksjon er Bryggen, som er på UNESCOs verdensarvliste. Bryggen fremstår som et levende kulturminne med mange butikker, kafeer og restauranter blant de koselige og trange gatene. Ta også turen innom det kjente Fisketorget som selger sjømat og andre lokalproduserte delikatesser.
  • For barn (og voksne) er Akvariet i Bergen verdt et besøk. Her kan du bli kjent med både lokale og eksotiske arter i fantastiske omgivelser på Nordnes med Nordnesparken og Nordnes sjøbad som nærmeste nabo. Barn under 3 år får gratis inngang. 
  • Ta Fløibanen til toppen av Fløyen! Her kan du se den fantastiske utsikten utover byen, ungene kan leke på lekeplassen eller i Trollskogen og det mange fine naturstier å begi seg ut på. 
     

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

Bergen leilighet
STANDARD 
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 500,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter i leilighet.
*Enkeltromstillegg: 7 00,-
Pakketilbud standard
PREMIUM 
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 990,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost. *Enkeltromstillegg: 1 000,-
Bergen 4 stjerner
LUKSUS 
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 490,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost. *Enkeltromstillegg: 1 100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Vi kan også tilby trygghetsforsikring ved bestilling av reise.