Gå til startsiden

Evenes

Harstad-Narvik

Tusenvis av turister kan ikke ta feil. National Geographic Traveller kan ikke ta feil. Minst én ferie i livet bør gå til Lofoten. Det vil garantert føles helt riktig.

Bestille reise til Evenes
I sommersesongen (skolens sommerferie) flyr du direkte fra Torp til Evenes. Bestill billett på wideroe.no. Gjennom høst, vinter og vår flyr du til Evenes fra TORP med en liten mellomlanding.

Vil du vite mer om Evenes?
Finn ut mer om Evenes på Visit Evenes

Gruppereise til Evenes?
Skal du på tur med firmaet, skolen, koret eller annen type gruppe over 10 personer, fyll inn skjemaet vårt så kan vi ordne hele turen for deg - med pris garanti og VIP fordeler. Les mer om våre gruppereiser her.

Vi kan gjøre jobben for deg!
TORP Booking kan bestille hele turen for dere. Alt du trenger å gjøre er å sjekke passet, pakke kofferten og reise til Torp i god tid før avgang.

 • Evenes

  Fly + hotell fra kr 3 500,-

  Evenes, strategisk plassert like ved Harstad, er det perfekte utgangspunktet for din reise til Lofoten. Harstad er inngangsporten til Lofoten og herfra tar det kun 2,5 timer å kjøre til Svolvær, Lofotens "hovedstad". En halvtimes kjøring til, så er du i Henningsvær. Minst én ferie i livet bør gå til Lofoten og vi kan ordne hele turen for deg. Her er våre tips:

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Rutetid per uke

 • Fra Torp
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
 • Fra Evenes
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag