Gå til startsiden

Stavanger

Fly + hotell fra kr 3 200,-

Gamle Stavanger

Sjarmerende trehusby, med Solastranda og severdigheter som Preikestolen og Kjerag. Vi kan ordne hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

  • Utforsk Gamle Stavanger som ligger på vestsiden av Vågen og består av 173 trehus fra 1700- og 1800-tallet. Et fantastisk området med flere gallereier og håndtverksbutikker.   
  • Stavanger har blitt kjent for sine restauranter, sjømattradisjoner og bruk av lokale råvarer, og kan skilte med ikke mindre enn to Michelin-restauranter. For deg som er glad i god mat, bør du sette av tid til gode matopplevelser. 
  • Den fire til åtte timer lange fotturen til spektakulære Preikestolen er blant Norges mest kjente og besøkte fjellturer. Turen starter på Preikestolen fjellstue, som du kommer til med bil/ ferge eller buss fra Stavanger. Husk riktig utstyr, nok mat, varme klær og følg rådene til Preikesolstaben, som kan møtes på parkeringsplassen. 

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

Stavanger leilighet
STANDARD
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 200,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter i leilighet.
*Enkeltromstillegg: 7 00,-
Stavanger 3 stjerner
PREMIUM
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 990,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost. *Enkeltromstillegg: 1 000,-
Stavanger 4 stjerner
LUKSUS
HOTELLPAKKE
Fra kr 4 490,- 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 2 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost. *Enkeltromstillegg: 1 100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Vi kan også tilby trygghetsforsikring ved bestilling av reise.