Gå til startsiden

Beograd

Fly + hotell fra kr 2 400,-

Pakketilbud fra TORP Booking

Serbias hovedstad er en av Europas eldste byer med sine over 7000 år. Det er derfor en by for de historisk-interesserte og samtidig byr byen på et mangfold av kultur med sine mange festivaler og museer og ikke minst kanskje det beste utelivet i regionen. Her er våre tips:

  • Besøk Terazije Square med sine mange arkitektoniske mesterverk fra ulike historiske perioder. Herfra er det kort vei til shopping-gaten Knez Mihailova med mange hyggelige restauranter og kafeer i tillegg til alle butikkene. Gaten ender opp ved Republic Square. 

  • Ta en tur til Kalemegdan-parken og festningen der. Det gamle citadellet ligger på en høyde med utsikt over elvene Sava og Donau så her finner du panoramautsikt over byen. 

  • Nikola Tesla-museet er en unik institusjon for vitenskap og kultur i Serbia og verden forøvrig. Det er dedikert til å hedre og vise livet og arbeidet til Nikola Tesla, som er en verdenskjent oppfinner, ingeniør og fysiker, hvor hans navn i dag er mest kjent som navn-inspirasjon til bilmerket Tesla.  

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

Beograd tre stjerner
STANDARD
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 490,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.
Beograd fire stjerner
PREMIUM
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 990,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.
Beograd fem stjerner
LUKSUS
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 990,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 5* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 


Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Vi kan også tilby trygghetsforsikring ved bestilling av reise.