Gå til startsiden

Katowice

Til Katowice direkte fra TORP

Katowice har de siste årene utviklet seg til å bli en av Polens mest spennende byer med et yrende uteliv og et helt nytt bysentrum. Fra Katowice tar det en drøy time å kjøre (buss) til den vakre byen Krakow.

Bestille reise til Katowice
Katowice ligger en drøy times kjøring fra Krakow (anbefaler buss som går hver time) og mange bruker derfor Katowice når de egentlig skal til Krakow. Krakow er en av Europas største kulturskatter, en imponerende blanding av fortid og nåtid, krig og harmoni, en turistmagnet og en weekendvinner. Bestill din reise fra Torp til Katowice på wizzair.com.

Vil du vite mer om Krakow?
Les mer om Krakow på våre inspirasjonssider.

Gruppereise til Krakow eller Katowice?
Skal du på tur med firmaet, skolen, koret eller annen type gruppe over 10 personer, fyll inn skjemaet vårt så kan vi ordne hele turen for deg - med pris garanti og VIP fordeler. Les mer om våre gruppereiser her.

Vi kan gjøre jobben for deg!
TORP Booking kan bestille hele turen for dere. Alt du trenger å gjøre er å sjekke passet, pakke kofferten og reise til Torp i god tid før avgang:

 • Krakow

  Fly + hotell fra kr 2 590,-

  Krakow er en kulturskatt i europeisk sammenheng og de fleste som har vært her én gang ønsker å komme tilbake. I tillegg til utflukter til saltgruvene, Schindlers fabrikk og Auschwiz-Birkenau gir vi deg flere tips til hva du kan oppleve i byen:

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 1t 55min
Valuta: Polske Zloty

Rutetid per uke

 • Fra Torp
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
 • Fra Katowice
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag