Gå til startsiden

Skopje

Skopje

Skopje er hovedstaden og den største byen i Nord-Makedonia. Skopje fremstår i dag som en moderne storby med flere interessante historiske monumenter. Den ligger ved elven Vardar og har i underkant av 700 000 innbyggere.

Bestille reise til Skopje
Bestill din reise fra Torp til Skopje på wizzair.com.

Vil du vite mer om Skopje?
Finn ut mer om Skopje på våre Inspirasjonssider.

Gruppereise til Skopje?
Skal du på tur med firmaet, skolen, koret eller annen type gruppe over 10 personer, fyll inn skjemaet vårt så kan vi ordne hele turen for deg - med pris garanti og VIP fordeler. Les mer om våre gruppereiser her.

Vi kan gjøre jobben for deg!
TORP Booking kan bestille hele turen for dere. Alt du trenger å gjøre er å sjekke passet, pakke kofferten og reise til Torp i god tid før avgang!

 • Rundtur i Nord-Makedonia

  20.-24. september 2021

  Spennende reise til Nord-Makedonia hvor dere får oppleve eksotiske Skopje fylt av kontraster og det naturskjønne Ohrid-området. Nord-Makedonia havnet på en tredje plass over anbefalte land å besøke i 2020 ifølge Lonely Planet. Den lille staten på Balkan er allerede kjent for sin gastronomi og historie. Lonely Planet anbefaler også et besøk til området rundt den Unesco-beskyttede innsjøen Ohrid.

 • Skopje

  Fly + hotell fra kr 2 490,-

  Skopje er en by full av kontraster; en moderne metropol med inspirasjon fra antikkens Hellas og basarene i Istanbul. Her er våre tips:

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 3t 10min
Valuta: Makedonsk denar (MKD)

Rutetid per uke

 • Fra Torp
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
 • Fra Skopje
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

TORP-tag