Gå til startsiden

Wien

Reis til Wien direkte fra TORP

Du trenger ikke være operaelsker for å forelske deg i Wien. Wien er hestedrosjer, fristende konditorier, vakre palasser i barokk stil, i tillegg til Mozart, Beethoven og den klassiske musikken.

Bestille reise til Wien
Bestill din reise fra Torp til Wien direkte på Lauda. Laudamotion er et østerrisks lavprisselskap, som nå eies av Ryanair. 

Vil du vite mer om Wien?
Finn ut mer om Wien på våre Inspirasjonssider. Les for eksempel om vintermarkedet, matbyen eller om det unike spakomplekset like utenfor Wien. 

Gruppereise til Wien?
Skal du på tur med firmaet, skolen, koret eller annen type gruppe over 10 personer, fyll inn skjemaet vårt så kan vi ordne hele turen for deg - med pris garanti og VIP fordeler. Les mer om våre gruppereiser her.

Vi kan gjøre jobben for deg!
TORP Booking kan bestille hele turen for dere. Alt du trenger å gjøre er å sjekke passet, pakke kofferten og reise til Torp i god tid før avgang:

 • Bratislava

  Fly + hotell fra kr 2 800,-

  Ca 45 minutter unna Wiens flyplass med buss eller taxi ligger Bratislava, Slovakias hovedstad. Her kan du oppleve en annerledes storbyferie i vakre og trygge omgivelser for en billig penge. Her er våre tips:

 • Wien

  Fly + hotell fra kr 2 890,-

  Wien er hestedrosjer, fristende konditorier, Mozart, Beethoven og vakre palasser i barokk stil. Byen er kåret til verdens mest livlige by i 2018 av «The Economist». Her er våre tips:

For mer informasjon og bestilling, kontakt TORP Booking tlf. 33 42 70 80 | reise@torp.no

Anbefaling sendt!

Sendt

Stedsinformasjon

Flytid: 2 t 10 min
Valuta: Euro

Rutetid per uke

 • Fra Torp
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
 • Fra Wien
  Ukedag Avr. Ank. Flyselsk.
Gå til startsiden

torp-tag