Gå til startsiden

Helikopter og privatfly

EHC

European Helicopter Center

European Helicopter Center tilbyr taxi-flyvning mellom ditt hjem og Torp flyplass. Med en cruise-fart på 200 km/t er dette en rask måte å komme seg til og fra flyplassen på.

Et eksempel på reisetid er distansen Arendal – Torp som tar ca. 30 min.

Til taxi-flyvning brukes to typer maskiner, en Robinson R44 og en Eurocopter AS350. R44 tar 3 passasjerer og AS350 tar 5 passasjerer.

Kontaktinformasjon
E-post: booking@ehc.no
Telefon: +47 33 42 00 80
www.ehc.no

 

Hesnes

Hesnes Air

Hesnes Air er et privat fly- og helikopterselskap og er en del av Hesnes Gruppen. Hesnes Air ble stiftet i 1992 og har operasjonell base med hangar og kontorer på Torp Sandefjord Lufthavn.

Hesnes Gruppen ble etablert i 1974 og er store innen skipsmegling og rederidrift. Hovedkontoret ligger på Nøtterøy, med utekontorer i blant annet Antwerpen, Rio, Singapore, Shanghai og Tokyo. Det er totalt ca 120 dedikerte og profesjonelle ansatte i gruppen, og den økonomiske veksten har vært god siden starten.

Hesnes Air opererer i dag tre fly og to helikopter. To Citation Encore 560 og en Cessna Citation Bravo 550 med plass til 7-8 passasjerer. Alle flyene har en range som stort sett dekker hele Europa uten mellomlanding. Ved å chartre et privatfly kommer man nærmere bestemmelsesstedet uten flybytte, noe som sparer mye tid. Hesnes Air opererer på ca 4000 flyplasser i Europa, både store og små, mens vanlige rutefly flyr til ca 400 flyplasser.

Helikopterene, Eurocopter AS 350, brukes innenlands i Norge og da i hovedsak i østlandsområdet, både til transport av passasjerer og last.

Hesnes Air legger avgjørende vekt på, og har, personell med høy faglig standard og kompetanse. Alle våre piloter er fast ansatt i selskapet og tilfredsstiller våre strenge krav til erfaring. All trening av pilotene foregår i simulator to ganger i året ved Flight Safety utenfor London.

Vi er stolte av å ha kontrakt med Oslo Universitetssykehus for all donorflyving i Norge. Denne kontrakten innebærer en beredskap med fly og crew 24/7 året rundt. Det betyr at vi på 2-timers varsel skal være klare til å fly legeteam rundt i Norge og resten av Europa, for å hente organer som deretter blir fløyet tilbake til Oslo for videre operasjon.

I tillegg til dette flyr vi charter over hele Europa både med mindre grupper og enkeltpersoner, og vi får tilbakemeldinger på at vi yter utmerket service og finner gode skreddersydde løsninger for alle våre kunder. Vi samarbeider også med andre aktører i markedet og kan derfor tilby fly av andre størrelser og typer for kundene våre ved behov.

Kontaktinformasjon
E-mail:  charter.air@hesnes.no
Telefon: +47 33 48 59 59 (24h)
www.hesnesair.no