Gå til startsiden

Livet på TORP

Livet på TORP

Velkommen til en mini doku-såpe om livet bak kulissene på TORP Sandefjord lufthavn. Har du noen gang tenkt over alt som foregår i kulissene på en flyplass, fra du sjekker inn til du går om bord i flyet? I fem episoder følger vi personer fra fem ulike miljøer gjennom en arbeidsdag på din favorittflyplass.

episode 1: LUFTHAVNVAKTA

Vi følger vaktlag A med Haakon, Raymond og Øyvind i spissen gjennom en dag på lufthavnvakta på TORP.

episode 2: STuerne

Vi følger Widerøeansatte Ole og Kristoffer gjennom et skift som stuere på TORP. 

Episode 3: O'Learys

Tommas og Tale på O'Learys gir oss et innblikk i hvordan man driver restaurant på en flyplass.

Episode 4: Servicesenteret

Servicesenteret hvor Dita og Veronica jobber er flyplassens informasjonssenter og bistår alle passasjerer som har behov for hjelp. Vi møter også David fra sikkerhetskontrollen. 

Episode 5: go to gate

Leif Arild og Thomas i Widerøe viser oss en hektisk og variert hverdag på TORP. Vi får også høre om Leif Arilds arbeid med et barnehjem i Sierra Leone, samt litt skikkelig førjulsstemning på TORP. 

Om filmene

På TORP jobber det over 700 mennesker i mange ulike selskaper med vidt forskjellige oppgaver. I disse filmene kan du være med «backstage» på TORP, og følge personer i ulike miljøer gjennom deres arbeidsdag. Filmene er en nettserie som ble produsert og publisert høsten 2017. Velkommen bak sceneteppet på din favorittflyplass! 

Gå til startsiden

Flyselskaper