Gå til startsiden

Møterom og kontorer til leie

TORP tilbyr leie av møte-/konferanserom i 2. etasje i terminalen. Vi har også ledige kontorlokaler til leie. 

Vi har i utgangspunktet 4 møterom tilgjengelig på mesaninen i terminalen, men løsningen vår er fleksibel og rommene kan slås sammen eller avdeles som det passer. Alle møterommene inneholder projektor m/HDMI- og VGA-kobling, lerret, flip-over og whiteboard. Rommene ble pusset opp i 2013 og har flyttbare bord og stoler trukket i skinn.

Standard oppsett for møterommene er til 8 personer i de små rommene og til 20 i det store. Antallet varierer selvsagt med type bruk, dersom det ikke er bruk for bord går det flere stoler inn i et møterom. Vi tilpasser etter ønske og behov.

Det er også mulig å bestille bevertning til møterommene.

TORP Sandefjord lufthavn har adresse Torpveien 130 i Sandefjord. Fra terminalen er det kun 3 km til E-18 og store næringslivsområder som Kullerød og Fokserød. For bestilling av møterom kontakt resepsjonen på telefon 33 42 70 00 (tast 2) eller send en e-post til post@torp.no.

Sandefjord Lufthavn AS har også ledige kontorlokaler til leie, både for større og mindre bedrifter, samt enkeltkontorer i kontorfelleskap. Ta kontakt for mer informasjon.

Gå til startsiden

Flyselskaper