Gå til startsiden

Har du lyst på profilering på TORP?

Reklame eller annonsering på TORP Sandefjord lufthavn

Med nær to millioner reisende så er TORP Sandefjord lufthavn en unik reklame- og markedsføringsarena for ditt produkt eller din bedrift!  

to millioner reisende

Torp Sandefjord lufthavn er en unik reklame- og markedsføringsarena. Med nær to millioner passasjerer årlig, og over 200 000 som henter og bringer, når ditt budskap et beslutningsdyktig og kjøpesterkt publikum. Flyplassreklame er et effektivt kommunikasjonsmiddel. Er din bedrift til stede med et budskap til våre reisende? 

Viktig målgruppe

Vi har mange spennende reisemål fra Torp – med Widerøe, KLM, Ryanair, Wizz Air og Norwegian. De reisende er fra hele østlandsområdet, og de representerer målgrupper med et aktivt forbruksmønster.

Ditt budskap i fokus

Med enkle grep kan du dominere områder på flyplassen med ditt budskap, og dermed følge den reisende gjennom flere eksponeringspunkter. Vi tilbyr alt fra store bannere, lysskilt og brosjyredistribusjon, til utstillinger og events, hvor du kan nå dine målgrupper med direkte en-til-en-kommunikasjon. Vi eksponerer ditt budskap og produkt der hvor folk ferdes og vi kan tilby en rekke gode visningssteder som gir ditt budskap maksimal oppmerksomhet.

mange eksponeringsmuligheter

På flyplassen er omgivelsene perfekte til å få kontakt med kjøpekraftige målgrupper. Det kan for eksempel være i form av lysskilt, reklameskjermer, utstillinger, events og bannere, som kan "underholde" passasjerene mens de venter.

kontakt oss for et godt tilbud eller en uforpliktende samtale

For mer informasjon, send en e-post til reklame@torp.no.
Klikk her og last ned veiledende prisliste for profileringsmulighetene på TORP.

 

Gå til startsiden

torp-tag