Gå til startsiden

Cruise

Torp Booking har inngått et samarbeid med Royal Caribbean Cruises. Det betyr at vi kan hjelpe deg å reise til uforglemmelige destinasjoner med Royal Caribbean direkte fra TORP. Vi sikrer deg gode priser til vakre Karibien og Middelhavet.

Reis på cruise med TORP Booking

Cruise med Royal Caribean Cruises

Snart kan vi endelig reise igjen og sørg for å gjøre hvert øyeblikk så minnerikt som mulig. Royal Caribbean cruiser deg med til uforglemmelige steder i Middelhavet og Karibien. I tillegg har de private øyer som bare Royal Caribbean kan frakte deg til. ...Og dette på de beste cruisesskipene i verden. Royal Caribbean ønsker deg velkommen om bord!

Hvem er vi?

TORP Booking er en del av Sandefjord Lufthavn AS og har 24 års erfaring med å sette sammen reiser fra TORP. Vi jobber direkte med både flyselskaper, RCC, hoteller og sports- og kulturtilbydere. 

Fyll inn skjemaet nedenfor

Vi gir deg raskt en tilbakemelding og tilbud på cruise for deg og de ønsker å reise sammen med. 

Velg cruise    

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag