Gå til startsiden

Vi har gruppereiser med prisgaranti!

Gruppereiser med TORP Booking

Ta med deg din gruppe på en uforglemmelig tur hvor gode minner skapes og relasjoner knyttes. Dra på spa- og shoppingtur med syklubben, fotballtur med laget, klassetur med skolen, firmatur med jobben eller rett og slett samle gjengen til en svipptur! Vi har prisgaranti!

Hvem er dere? 

Dere er en gruppe med over 10 deltakere som skal på firmaturkundetur, venninnetur, guttetur, kortur, korpstur, fotballtur, seniortur, foreningstur, klassetur eller annen type gruppetur.

Hva gjør vi?

TORP Booking kan arrangere og bestille opp hele turen for dere. Det betyr å tilrettelegge alt av av opplevelser, aktiviteter, organisere middager og andre måltider, bestille transfer, møterom/konferanserom og eventuelt annet dere måtte ønske. Dere bestemmer selv hva deres tur skal inkludere eller dere spør oss om et forslag.  Vi ordner alt, mens dere forholder dere kun til oss.

Prisgaranti og trygghetsforsikring!

Gjennom våre mange samarbeidspartnere, så har vi gode priser på hotell, restauranter og annet. Vi gir deg derfor prisgaranti! Finner du samme gruppereise til lavere pris, dekker vi differansen. Ønsker du ekstra trygghet og fleksibilitet ved bestilling av reise? Les mer om vår nye trygghetsforsikring

Hvem er vi?

TORP Booking er en del av Sandefjord Lufthavn AS og har 24 års erfaring med å sette sammen reiser fra TORP. Vi jobber direkte med både hoteller og sports- og kulturtilbydere. Vi pakker alt selv, noe som speiles i våre lave priser.

Fyll inn skjemaet nedenfor

Vi gir deg raskt en tilbakemelding og tilbud på gruppereise for din gruppe (over 10 personer). Til best pris og med avreise fra din favorittflyplass TORP!

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag