Gå til startsiden

Pakketurer

 • Bergen

  Fly + hotell fra kr 2 500,-

  Fløibanen, Akvariet, Grieghallen og Bryggen. Listen er lang, været er voldsomt, stemningen er høy og byen er Bergen! Vi kan organisere hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

 • Trondheim

  Fly + hotell fra kr 2 500,-

  Storby med småbysjarm, og en av Skandinavias eldste. Tidligere pilegrimsmål, nå turistyndling. Vi kan organisere hele turen og her er våre tips på hva du kan gjøre:

 • Stavanger

  Fly + hotell fra kr 2 500,-

  Sjarmerende trehusby, med Solastranda og severdigheter som Preikestolen og Kjerag. Vi kan ordne hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

 • Tromsø

  Fly + hotell fra kr 3 500,-

  Tromsø – Nordens Paris med yrende student- og uteliv, krydret med ferske nordnorske delikatesser. Vi kan ordne hele turen for deg og her er våre tips for hva du kan gjøre:

 • Evenes

  Fly + hotell fra kr 3 500,-

  Evenes, strategisk plassert like ved Harstad, er det perfekte utgangspunktet for din reise til Lofoten. Harstad er inngangsporten til Lofoten og herfra tar det kun 2,5 timer å kjøre til Svolvær, Lofotens "hovedstad". En halvtimes kjøring til, så er du i Henningsvær. Minst én ferie i livet bør gå til Lofoten og vi kan ordne hele turen for deg. Her er våre tips:

 • Bodø

  Fly + hotell fra kr 3 500,-

  Naturen tar pusten fra deg, om ikke alt friluftslivet gjør det! Vi kan ordne hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

Viser fra til av totalt artikler