Pakketurer

 • Alicante

  Fly + hotell 1 uke fra kr 7 990,-

  Alicante er en av våre favoritter og et perfekt reisemål for en hyggelig familieferie. Det sies faktisk at dette er byen i Europa med flest soltimer! Her er våre tips:

 • Amsterdam

  Fly + hotell fra kr 4 600,-

  Vi har et stort hjerte for Amsterdam, men må innrømme at Nederland i seg selv har så mange unike og sjarmerende plasser at det kan være vanskelig å velge. Men vi kan hjelpe deg. Psst: vil du videre ut i den store verden, kan vi hjelpe deg med det også – helt enkelt! Her er våre tips:

 • Bergamo

  Fly + hotell fra kr 3 790,-

  Bergamo er byen der gammelt møter nytt og hvor den bilfrie gamlebyen troner høyt over den nye delen. Veien til gamlebyen går via en sjarmerende gondolbane eller til fots om du vil. Her er våre tips:

 • Bergen

  Fly + hotell fra kr 2 500,-

  Fløibanen, Akvariet, Grieghallen og Bryggen. Listen er lang, været er voldsomt, stemningen er høy og byen er Bergen! Vi kan organisere hele turen og her er våre tips for hva du kan gjøre:

 • Blåtur

  La destinasjonen være hemmelig frem til avreise!

  Lar du oss arrangere Blåtur for deg/dere, vet du ikke hvor du skal før avreisedagen! Du forteller oss litt om ønskene for turen din– og vi fikser resten!

 • Bratislava

  Fly + hotell fra kr 3 200,-

  Ca 45 minutter unna Wiens flyplass med buss eller taxi ligger Bratislava, Slovakias hovedstad. Her kan du oppleve en annerledes storbyferie i vakre og trygge omgivelser for en billig penge. Her er våre tips:

 • Bucuresti

  Fly + hotell fra kr 3 800,-

  Bucuresti er en elegant by med praktfulle bygg og flott arkitektur. Byen kalles gjerne ”lille Paris” på grunn av sine mange boulevarder og avenyer. Her er våre tips:

 • Firenze

  Fly + hotell fra kr 8 600,- (starter 27. juni 2023)

  Kultur, historie, arkitektur, mat, vin og selve inngangsporten til vakre Toscana med sine utallige koselige middelalderbyer!

 • Gdansk

  Fly + hotell fra kr 2 590,-

  Gjett om vi har oppdaget Gdansk! Hit vil vi reise – og gjerne flere ganger – for det er mye å oppleve; flytiden er kort, og det er avgang hver eneste dag! Her er våre tips:

 • Golfturer

  Se våre fantastiske pakker fra ulike områder!

  Gjennom et stort kontaktnett, lang erfaring, gode avtaler og sterk golf-interesse, har vi satt sammen flere tilbud som forhåpentligvis er interessante for dere!

 • Krakow

  Fly + hotell fra kr 2 590,-

  Krakow er en kulturskatt i europeisk sammenheng og de fleste som har vært her én gang ønsker å komme tilbake. I tillegg til utflukter til saltgruvene, Schindlers fabrikk og Auschwiz-Birkenau gir vi deg flere tips til hva du kan oppleve i byen:

 • København

  Fly + hotell fra kr 5 200,-

  Det er deijli´å være norsk i København! Vi føler oss hjemme hos våre blide, tilbakelente og gjestfrie naboer. Her finner du mange spennende attraksjoner og utesteder. Her er våre tips:

 • London

  Fly + hotell fra kr 3 690,-

  Vi er oppdatert på det siste innen film, konserter og musikaler, så her er London vår klare favoritt. Men London er så mye mer og her er noen tips:

 • Malaga

  Fly+ hotell 1 uke fra kr 8 900,-

  Malaga er sol og varme, livsglede, flamenco og tapas. Herfra kan du reise videre og rett inn i den andalusiske arven etter maureren. Her er våre tips:

 • Manchester

  Fly + hotell fra kr 3 990,-

  Manchester er inngangsporten til både Liverpool og Leeds, men det er ingen grunn til å forlate byen hvis du ikke må! Her finner du mange kule utesteder, kunst og kultur og mye å gjøre sammen med barna. Her er våre tips:

 • Med KLM ut i verden

  Fly + hotell fra kr 15 500,-

  Det er enkelt å reise fra Torp via Amsterdam med KLM til feks Lima, Cape Town, Tokyo, Bangkok, New York eller hvor du måtte ønske deg rundt om i verden – du sjekker inn bagasjen på Torp og trenger ikke tenke mer på den før du er helt fremme.

 • Poznan

  Fly + hotell fra kr 2 590,-

  Poznan er forretningsby nr. én i Polen og med det følger fantastiske hoteller, utsøkte restauranter, butikker fra alle verdenshjørner og mange underholdningsaktiviteter. Her er våre tips:

 • Riga

  Fly + hotell fra kr 2 490,-

  I romantiske Riga kan du oppleve ekte spa, kultur, arkitektur og utallige gourmetrestauranter. Byen har mye å by på og her er våre tips:

 • Tirana

  Fly + hotell fra kr 3 100,-

  Stadig flere nordmenn har funnet veien til Albania. Mange sier det minner mye om Kroatia, slik som Kroatia var for noen år siden. En reise til Albania byr på mye sol, spennende historie og vakre strender. Her finner du et klassisk middelhavsklima. Her er våre beste tips:

 • Tromsø

  Fly + hotell fra kr 4 500,-

  Tromsø – Nordens Paris med yrende student- og uteliv, krydret med ferske nordnorske delikatesser. Vi kan ordne hele turen for deg og her er våre tips for hva du kan gjøre:

 • Trondheim

  Fly + hotell fra kr 2 990,-

  Storby med småbysjarm, og en av Skandinavias eldste. Tidligere pilegrimsmål, nå turistyndling. Vi kan organisere hele turen og her er våre tips på hva du kan gjøre:

 • Vilnius

  Fly + hotell fra kr 2 490,- (starter 27. mars 2023)

  Kjent for sin middelalderarkitektur, bra shopping og for ikke å glemme ekte spa. Den koselige gamlebyen er kjent for sine fantastiske bygg og har en plass på UNESCOs verdensarvliste. Her er våre tips:

 • Warszawa

  Fly + hotell fra kr 2 490,-

  Warszawa er byen vi stadig vender tilbake til. Gamlebyen er gjenreist sten for sten etter herjingene under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en topp moderne storby. Her er våre tips:

 • Wien

  Fly + hotell fra kr 3 490,-

  Wien er hestedrosjer, fristende konditorier, Mozart, Beethoven og vakre palasser i barokk stil. Byen er kåret til verdens mest livlige by i 2018 av «The Economist». Her er våre tips:

 • Wroclaw

  Fly + hotell fra kr 2 390,-

  Wroclaw kalles også Polens Venezia og er en av de største og eldste byene i Polen. Byen er bygget over flere øyer med mange grønne områder midt i byen. Her er våre tips:

Showing from to of total articles

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Go to frontpage

torp-tag