Gå til startsiden

Beograd

Fly + hotell fra kr 2 400,-

Pakketilbud fra TORP Booking

Serbias hovedstad er en av Europas eldste byer med sine over 7000 år. Det er derfor en by for de historisk-interesserte og samtidig byr byen på et mangfold av kultur med sine mange festivaler og museer og ikke minst kanskje det beste utelivet i regionen. Her er våre tips:

  • Besøk Terazije Square med sine mange arkitektoniske mesterverk fra ulike historiske perioder. Herfra er det kort vei til shopping-gaten Knez Mihailova med mange hyggelige restauranter og kafeer i tillegg til alle butikkene. Gaten ender opp ved Republic Square. 

  • Ta en tur til Kalemegdan-parken og festningen der. Det gamle citadellet ligger på en høyde med utsikt over elvene Sava og Donau så her finner du panoramautsikt over byen. 

  • Nikola Tesla-museet er en unik institusjon for vitenskap og kultur i Serbia og verden forøvrig. Det er dedikert til å hedre og vise livet og arbeidet til Nikola Tesla, som er en verdenskjent oppfinner, ingeniør og fysiker, hvor hans navn i dag er mest kjent som navn-inspirasjon til bilmerket Tesla.  

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

Beograd tre stjerner
STANDARD
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 490,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.
Beograd fire stjerner
PREMIUM
HOTELLPAKKE
Fra kr 2 990,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.
Beograd fem stjerner
LUKSUS
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 990,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 5* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 


Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Vi kan også tilby trygghetsforsikring ved bestilling av reise.

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag