Gå til startsiden

Golfturer

Se våre fantastiske pakker fra ulike områder!

Bestill Golf-tur av TORP Booking

Gjennom et stort kontaktnett, lang erfaring, gode avtaler og sterk golf-interesse, har vi satt sammen flere tilbud som forhåpentligvis er interessante for dere!

Med et fantastisk utgangspunkt for golfturer fra TORP, har vi bestemt oss for å satse mer på golf-reiser fremover. Det betyr at du som golfer vil få flere og bedre tilbud, som forhåpentligvis gir deg og dine lyst til å prøve oss. Vi forsøker også å ha et stort spenn av type golfreiser, alt fra "luksus" - til "budsjett-reiser", korte eller lange opphold, m.m. I brosjyrene nedenfor kan dere lese om golfturer i utvalgte områder, hvor vi har kvalitetsikret kvalitet, komfort og pris, slik at vi kan tilby dere uforglemmelige golfopplevelser.     

Klikk på brosjyrene nedenfor for fullskjerm-visning.

 

Golf i Riga (riga)

golf i mijas-området (malaga)

golf i estepona-området (malaga)

la cala golf (malaga)

Golf på costa adeje (tenerife)

golf på playa de las americas (tenerife)

golf i vilnius (VilniuS)

 MER INFORMASJON OG BESTILLING

Bestill tur fra vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, e-post reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. 

Når vil dere ha Tee-off på banen    
Ønsker dere leiebil?  

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag