Gå til startsiden

Poznan

Fly + hotell fra kr 2 600,-

Poznan

Dette er rett og slett en veldig behagelig by å besøke, hvor innbyggerne er både hjelpsomme og gode verter. Her kan du finne roen blant uttallige monumenter og severdigheter, uten den store turistmengden.

Poznan er forretningsby nr. 1 i Polen og med det følger fantastiske hoteller, utsøkte restauranter, butikker fra alle verdenshjørner og mange underholdningsaktiviteter. Her er Tines tips:

Poznan

  • Poznan Festningsdager er en to-dagers event for de som elsker arkitektur og historie. Det finner sted i august med mange aktiviteter knyttet til Poznans festninger fra middelalderen og historien helt frem til i dag.
  • Termy Maltanskie (Malta Thermal Baths) er det største og mest moderne vannsportkomplekset i Polen med aquapark, sauna, spa og mer.
  • “Słodkie” – kaffe og kake er et must i Poznan på ettermiddagen, Cafe La Ruina er et av de tradisjonsrike serveringsstedene.
  • På Swietojanski-messen i juni vises over hundre fargerike boder med tradisjonell lokal mat, delikatesser, kaker og drikker. I tillegg er det en rekke festivaler og kulturelle forestillinger, hovedsakelig musikalske som foregår samtidig.
  • Fantasymessen Pyrkon arrangeres i april hvert år med over 43 000 deltagere og besøkende, utallige rom fylt med attraksjoner. Her finner du Cosplay, forelesninger, konkurranser, workshops, utstillinger og 14 000 m2 med stands med gadgets.

 

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

NH Poznan Hotel
STANDARD
HOTELLPAKKE 
Fra kr 2 600,-

Inkl. fly t/r og 2 netter på
4* hotell i dobbeltrom med frokost.
Hotell Poznan luksus
LUKSUS
HOTELLPAKKE 
Fra kr 3 800,-

Inkl. fly t/r og 2 netter på 5* hotell i dobbeltrom med frokost .
Guidet tur i Poznan
PANORAMATUR

Poznan panoramatur med din egen guide kr 1 200,-.

Den enkleste måten å få med deg Poznans skjulte skatter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

Torp Booking

TORP booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

TORP-tag