Gå til startsiden

Sarajevo

Fly + hotell fra kr 3 100,-

TORP Booking pakketilbud til Sarajevo

Sarajevo beskrives som en eksotisk miks mellom øst og vest. Et par timer unna med bil, buss eller tog, finner du den sjarmerende byen Mostar, med den kjente broen Stari Most fra 1500-tallet, som er vel verdt et besøk. Her er våre tips:

  • Sentrum av Sarajevo er ganske lite og lett tilgjengelig til fots. Besøke gamlebyen Stari Grad er derfor et "must". Gamlebyen er en salig miks av tyrkisk basar og koselige restauranter, håndtverksbutikker og kafeer, hvor du finner all mulig krims krams. I Sarajevo vil du fortsatt se spor etter krigen på nitti-tallet og alle steder der en granat medførte dødsfall, er det markert med rød maling, såkalte "Sarajevo-roser". Disse er det dessverre altfor mange av.

  • Sarajevo er omringet av fjell og en taubane opp til Trebevic-fjellet ble åpnet i 2018. Ta denne turen og opplev den fantastiske utsikten over byen. På toppen er det dessuten fine turstier innover fjellet. 

  • Ta toget, bussen eller lei en bil og kjør til Mostar (ca 2 timer) for en overnatting her. Her finner du den 500 år gamle broen Stari Most (Den gamle broen) og en ven veldig koselig liten by med masse fine trange gater, butikker og restauranter, og et litt annet klima og landskap enn Sarajevo. Hvert år arrangeres det stupekonkurranse fra den 25 meter høye broen.

      

PAKKETILBUD FRA TORP BOOKING

3 stjerner hotell i Sarajevo
BUDSJETT
HOTELLPAKKE
Fra kr 3 100,-*

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter. *Tillegg for enkeltrom
4 stjerner hotell i Sarajevo
STANDARD
HOTELLPAKKE 
Fra kr 3 490,-*

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter. *Tillegg for enkeltrom
5 stjerner hotell i Sarajevo
LUKSUS
HOTELLPAKKE 
Fra kr 4 290,-* 

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 5* hotell i Sarajevo og 1 natt på 3* hotell i Mostar, i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer informasjon og bestilling

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. Vi kan også tilby trygghetsforsikring ved bestilling av reise.

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag