Gå til startsiden

Skipakke i Romania

Hotell, transfer og halvpensjon fra kr 4 200,-

Skipakke i Romania

Rett utenfor Bucuresti finnes det 2 perler for skientusiaster: Poiana Brasov og Predeal.

Romanias hovedstad Bucuresti byr på franske fornemmelser og fascinerende kontraster, og er bedre kjent som Øst-Europas ”Lille Paris”. Det mange ikke er klar over er at det finnes flotte alpinmuligheter rett utenfor Bucuresti.  Europas nest-lengste fjellkjede, Karpaten, danner en bue omtrent 1500 km langs Sentral-Europa gjennom Romania, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Tyskland, Serbia og Ungarn. Vi har funnet 2 perler for skientusiaster: Poiana Brasov og Predeal.

Poiana Brasov: Er det største og mest luksuriøse vintersportsstedet i Romania, som ligger dypt i Karpatens uberørte og godt bevarte fjellområde, men likevel i nærheten av storbyen og nær store turistattraksjoner som Draculas slott (23km), Rasnov festning (12km) og middelalderbyen Brasov (14km)
Alle skiløypene i Poiana Brasov har kabel-heiser: to taubaner: Capra Neagra og Kanzel, en gondol, fem skitrekk og to stolheiser, Ruia og Lupului.

Predeal: Denne fjellbyen i Transylvania er den høyest beliggende byen i Romania. Det ligger i Prahova-dalen i en høyde på over 1000m. Byen administrerer tre landsbyer: Paraul Rece (Hidegpatak), Timisu de Jos (Untertömösch, Alsótömös) og Timisu de Sus (Obertömösch; Felsőtömös), som i begynnelsen på 2000-tallet opplevde en byggeboom av fjellresidenser for velstående familier. I 2013 arrangert byen langrenn- og snowboardkonkurranser i forbindelse med European Youth Olympic Winter Festival.

pakketilbud fra torp booking

Poiana Brasov skipakke
SKIPAKKE POIANA BRASOV
Fra kr 4 200,- (6 200,-)
Inkluderer: 
Fly t/r Bucuresti, Transfer flyplass-hotell t/r, 4 (eller 7) netter på 4*hotell inkl. halvpensjon. *Tillegg for enkeltrom.
Predeal Romania Skipakke
SKIPAKKE PREDEAL
Fra kr 4 200,- (6 200,-)
Inkluderer: 
Fly t/r Bucuresti, Transfer flyplass-hotell t/r, 4 (eller 7) netter på 4*hotell inkl. halvpensjon. *Tillegg for enkeltrom.
Bucuresti
BUCURESTI HOTELLPAKKE
Fra kr 2 300,-
Inkluderer:
Fly tur/retur og 3 netter på hotell.
Klikk her og les mer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Innsjekket bagasje kommer i tillegg. Ski/staver/hjelm-pakke kan leies. TORP Booking kan også ordne dette dersom det er ønskelig.

MER INFORMASJON OG BESTILLING

Kontakt vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor.

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

TORP-tag