Gå til startsiden

Treningstur

1 uke med innlagte treningsaktiviteter. Fra kr 11 900,-

Treningsturer med TORP Booking

Dette er turen for deg som liker å være i aktivitet og som ser at trening og avslapning går som hånd i hanske. Vi legger til rette for sykkelturer eller gåturer i Alpene, yogaturer i Jurmala, surfing i La Côte Basque eller vind- og kitesurfing i Vlieland.

treningstur

TORP Booking har 20-års erfaring i å arrangere turer og nå har vi skreddersydd treningsturer for deg som liker å være i aktivitet og som ser at trening og avslapning går som hånd i hanske. Reis på en energigivende tur sammen med noen som deler de samme interessene som deg! Aktiviteter kan være for eksempel sykling på Mallorca, yoga retreat i Jurmala (Riga), hiking eller andre morsomme aktiviteter i flotte omgivelser i Spania. Les mer om våre tips til treningsturer her.

 

MER INFORMASJON OG BESTILLING

Bestill tur fra vårt eget reisebyrå TORP Booking på telefon 33 42 70 80, e-post reise@torp.no eller bruk kontaktskjemaet nedenfor. NB: Fly kommer i tillegg, men vi kan ordne det for deg.

Torp Booking

TORP Booking

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere.

Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter - vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke.
 

Les mer om oss her!
 

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med TORP Booking på
telefon 33 42 70 80 eller reise@torp.no

Gå til startsiden

torp-tag